Căutători de adevăr

Într-un Sabat după-amiază am fost vizitaţi la biserică de două familii. Ne-am bucurat împreună de cuvântul lui Dumnezeu, de cântări, rugăciuni şi experienţe. La finalul serviciului divin am fost nerăbdători să-i cunoaştem pe vizitatori. Două familii de penticostali, prezbiterul bisericii, primul diacon al aceleaşi biserici împreună cu soţiile lor. Ne-au spus:

Cercetând Scriptura, am fost luminaţi de Duhul lui Dumnezeu şi am ajuns la concluzia că nu trăim tot adevărul Scripturii. Călcând legea lui Dumnezeu prin nepazirea  poruncii a patra. Am dorit că astăzi să căutăm o biserica, cea mai apropiată de noi. Vrem să împlinim toată voia lui Dumnezeu, să păzim şi porunca a patra.

Am început să ne vizităm reciproc, parcurgând împreună studiile biblice „Ghidul de studiu biblic”. După parcurgerea acestor studii prezbiterul bisericii penticostale mi-a zis:

Înseamnă că trebuie să mă rebotez, am stat douăzeci de ani într-o biserica care nu are la baza tot adevărul, am călcat legea lui Dumnezeu, alimentaţia mea nu a fost adecvată după Scriptură.

Cu ajutorul Domnului, de aproximativ un an de zile aproape Sabat de Sabat este prezent la biserică şi nu mai consumă carne de porc.

S-a hotărât pentru botez împreună cu soţia să şi speră că şi cei patru fii ai săi vor deveni membri ai Bisericii Adventiste. Bunul Dumnezeu doreşte să aprindă o lumina strălucitoare în localitatea Siliștea, comuna Liteni. Să ne rugăm că această lumina a întregului adevăr al evangheliei să cuprindă cât mai multe suflete aflate în întuneric. Împreună cu Mhăilă Valentin sunt deja câteva persoane care ne vizitează cu aceeaşi dorinţă. Domnul să ne ofere har şi Duh Sfânt, iar crucea de la Golgota să atragă cât mai multe suflete pentru mântuire.

Loading