Cea mai frumoasă lucrare

Lucrarea pentru copii aduce multă satisfacție și nu este deloc ușoară. Ea are un efect deosebit în mintea copiilor, chiar dacă rezultatele nu se văd imediat.

Slujire 15 februarie 2016

Lucrarea pentru copii aduce multă satisfacție și nu este deloc ușoară. Ea are un efect deosebit în mintea copiilor, chiar dacă rezultatele nu se văd imediat. În Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din localitatea Dumbrava Roșie, județul Neamț, nu exista decât un copil, o fetiță în clasa a ll- a, pe nume Viorena, care mergea consecvent la biserică. Mica biserică se întreba dacă se poate face Școala Biblică de Vacanță în asemenea condiții. Răspunsul credinței a fost afirmativ. Spun răspunsul credinței pentru că doar credința a putut să vadă biserica plină de copii.

Am încredințat lucrarea în mâna Domnului și am pornit la lucru. Fiecare avea câte ceva de făcut. Cu rugăciune, invitațiile au fost împărțite și Dumnezeu a lucrat. Aproximativ treizeci și cinci de copii au deschis poarta bisericii în fiecare zi. Bucuria jocului, a cântecelor și a întregului program i-a cuprins pe toți. Timpul era prea scurt, parcă mai scurt cu fiecare zi care trecea. Serbarea a fost frumoasă, iar prietenia noastră era prea strânsă ca întâlnirile să se încheie aici. Astfel, cele șapte întâlniri au fost dublate de alte ocazii săptămânale. După participarea la aceste evenimente, trei copii dintr-o familie mixtă participă mai des la întâlnirile bisericii.

Rugăciunea noastră este ca toți participanții să fie prieteni nedespărțiți ai Domnului Isus!

[justified_image_grid facebook_id=153653838010224 facebook_album=1063471373695128]

Loading