Convingeri

Convingeri

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca fiind singura sursă a credinței noastre. Considerăm mișcarea noastră ca fiind rezultat al convingerii protestante Sola Scriptura – Biblia este singurul standard de credință și practică pentru creștini.

 1,366 vizualizări,  2 astăzi


Dumnezeu

Credem că Dumnezeu iubește

Dumnezeu este dragoste, putere și splendoare - și, de asemenea, Dumnezeu este un mister. Căile Sale sunt mult departe de noi, dar El încă ajunge la noi. Dumnezeu este infinit și totuși aproape, trei ș…

Află mai mult


Umanitatea

Credem că Dumnezeu crează

De la neuroni la nebuloase, ADN la galaxii îndepărtate, suntem înconjurați de miracole. Și totuși frumusețea a ajuns să fie stricată.

Află mai mult


Salvarea

Credem că Dumnezeu răscumpără

Dragoste, Armonie, Perfecțiune. Odată, toată creațiunea a cântat același cântec glorios.

Află mai mult


Biserica

Credem că Dumnezeu locuiește

Isus a lăsat urmașilor Săi o misiune eroică: să spună lumii despre dragostea Sa și promisiunea reîntoarcerii Sale. De asemenea, ei trebuiau să îi iubească pe oameni la fel cum El i-a iubit.

Află mai mult


Mod de viață

Credem că Dumnezeu transformă

Legea lui Dumnezeu - cele Zece Porunci - ne arată cum să trăim și să demonstrăm nevoia noastră după Isus. Prin lege, El condamnă păcatul nostru și ne arată calea pe care să o urmăm. Este mult mai mult…

Află mai mult


Apocalipsa

Credem că Dumnezeu triumfă

De la Grădina Edenului la Turnul Babel și distrugerea Sodomei la ieșirea din Egipt, Dumnezeu întotdeauna cercetează mai înainte de a acționa.

Află mai mult