Ziua 40 - Laudă pentru Sabat

Laudă-L pe Dumnezeu pentru că El are lucruri și mai mărețe pregătite pentru tine, iar acesta este doar începutul călătoriei Sale uimitoare pentru viața ta!

40 de zile de rugaciune 11 iunie 2022

Subiecte de laudă

● Laudă-L pe Dumnezeu pentru ceea ce a făcut în viața ta în aceste 40 de zile de rugăciune. Fii specific.

● Laudă-L pe Dumnezeu pentru ceea ce va face El prin conducătorii nou aleși și realeși ai bisericii mondiale, în timp ce se confruntă cu următorii ani de conducere și cu povara responsabilităților acesteia.

● Laudă-L pe Dumnezeu pentru modul în care El lucrează și va lucra în viețile celor 7 nume pentru care te-ai rugat în cele 40 de zile de rugăciune.

● Laudă-L pe Dumnezeu pentru că El îți va da credința de a rezista în timpul sfârșitului și că, în curând, El va veni în nori pentru a ne lua acasă.

● Laudă-L pe Dumnezeu pentru că El are lucruri și mai mărețe pregătite pentru tine, iar acesta este doar începutul călătoriei Sale uimitoare pentru viața ta!

Resurse pentru aprofundare:

Vizitați https://www.revivalandreformation.org pentru resurse noi și constante.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading