Ziua 38 - Al treilea înger

Doar cei care își pun încrederea în iubitorul Mântuitor, Isus Hristos, vor fi salvați pentru totdeauna și transformați într-o persoană nouă, care reflectă dragostea altruistă a lui Dumnezeu. În curând nu va mai exista nicio ocazie de a câștiga un suflet pierdut pentru Isus.

40 de zile de rugaciune 9 iunie 2022

Apoi a urmat un alt înger, al treilea, şi a zis cu glas tare: „Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei şi oricine primeşte semnul numelui ei! Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus.”

Apocalipsa 14:9-12

Dumnezeu vă oferă cu o mână credință — prindeți-vă de brațul Lui cel puternic — iar cu cealaltă mână vă oferă iubire — întindeți-vă mâna spre sufletele care pier. Hristos este calea, adevărul și viața. Urmați-L pe El. Nu umblați după firea pământească, ci după Duhul. Umblați așa cum a umblat El. Voia lui Dumnezeu este chiar sfințirea voastră. Lucrarea pe care o aveți de îndeplinit este să faceți voia Aceluia care vă susține viața spre slava Lui. Dacă munciți pentru voi înșivă, aceasta nu vă folosește la nimic. A munci pentru binele altora, a vă purta de grijă vouă înșivă mai puțin și a consacra mai serios totul lui Dumnezeu va fi bine primit de El, iar prin bogăția harului Său vă va fi răsplătit.

Mărturii, vol. 2, p. 170

Provocarea inimii

Satana, făuritorul oricărei forme de moarte, mizerie, egoism, durere, păcat și Tatăl tuturor celor care îi îmbrățișează minciunile, va fi distrus la judecata finală, pentru ca dreptatea și dragostea să fie restaurate în univers. Doar cei care își pun încrederea în iubitorul Mântuitor, Isus Hristos, vor fi salvați pentru totdeauna și transformați într-o persoană nouă, care reflectă dragostea altruistă a lui Dumnezeu. În curând nu va mai exista nicio ocazie de a câștiga un suflet pierdut pentru Isus.

Dorești astăzi să faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a ajunge la această lume pierdută cu dragostea lui Dumnezeu și cu mesajul pocăinței, al mântuirii și al judecății? Vei străluci ca reprezentant al lui Hristos într-o lume întunecată? Te vei ridica, vei trăi, vei vorbi, vei îngriji, vei binecuvânta, vei iubi și vei îmbrățișa identitatea ta profetică de Adventist de Ziua a Șaptea? Și dacă nu ești încă un Adventist de Ziua a Șaptea, este dorința ta să te alături mișcării lui Dumnezeu din timpul sfârșitului, să urmezi Cuvântul lui Dumnezeu, să te botezi și să te implici în misiunea specială a lui Isus pentru tine?

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru înțelegerea Mesajului celui de-al treilea înger.

● Roagă-te pentru putere de a asculta de Cuvântul lui Dumnezeu, indiferent cum te conduce El.

● Roagă-te pentru o inimă pentru misiune și slujire.

● Roagă-te ca Isus să-ți mărească credința în El și ca El să strălucească prin tine.

● Roagă-te cu stăruință pentru cele 7 nume de pe listă, precum și pentru vecinii tăi nemântuiți care locuiesc în apropiere.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading