Ziua 37 - Al doilea înger

Mesajul celui de-al doilea înger este scurt, dar clar: această lume, cu toate sistemele, instituțiile, organizațiile, și mișcările de credință false și falimentare, este coruptă, nesigură și decăzută.

40 de zile de rugaciune 8 iunie 2022

Apoi a urmat un alt înger, al doilea, şi a zis: „A căzut, a căzut Babilonul, cetatea cea mare, care a adăpat toate neamurile din vinul mâniei curviei ei!”.

Apocalipsa 14:8

Dumnezeu încă mai are un popor în Babilon; și, înainte de sosirea judecăților Sale, acești credincioși trebuie să fie chemați afară, pentru a nu lua parte la păcatele ei și „a nu primi plăgile ei”.

Maranatha, p. 171

Provocarea inimii

Mesajul celui de-al doilea înger este scurt, dar clar: această lume, cu toate sistemele, instituțiile, organizațiile, și mișcările de credință false și falimentare, este coruptă, nesigură și decăzută.

Singurul răspuns la acest adevăr tranșant este să îți pui încrederea în Stânca de Neclintit, Creatorul și Răscumpărătorul întregii omeniri – Isus. Și, deși Babilonul este într-adevăr căzut, există mulți oameni în Babilon care au conștientizat această realitate și sunt căutători sinceri care așteaptă apelul către adevăr, pentru a putea ieși.

S-ar putea să fi ieșit deja din Babilon, dar a ieșit Babilonul din tine? Sau există încă domenii în viața ta în care îți pui încrederea în sistemele corupte ale acestei lumi?

De ce să nu renunți la toate astăzi? De ce să nu faci un pas mai departe și să te alături lui Isus în chemarea oamenilor să părăsească corabia care se scufundă?

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru o înțelegere mai profundă a Mesajelor celor Trei Îngeri.

● Roagă-te ca Dumnezeu să scoată din inima ta tot ce este „babilonian” și să-ți dea curaj să inviți oamenii să iasă din confuzia spirituală.

● Roagă-te pentru ședințele de astăzi ale Sesiunii Conferinței Generale, cu toate deciziile ce vor fi luate pentru biserica mondială.

● Roagă-te pentru Departamentul de Tineret ale Conferinței Generale și pentru Departamentul de tineret din biserica ta locală pentru a fi folosite în aducerea copiilor noștri înapoi la Isus.

● Roagă-te pentru unele dintre cele mai dificile și mai neatinse zone ale lumii. Roagă-te ca Duhul lui Dumnezeu să rupă baricadele prin puterea Sa puternică și prin minunile Sale.

● Roagă-te cu stăruință pentru cele 7 persoane de pe lista de rugăciune. Nu te da bătut!

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading