Ziua 36 - Primul înger

Dumnezeu este Creatorul tău. De aceea ești iubit și dorit de El și nu ai nevoie să te închini ție însuți sau oricărei forme de idol. Fiind creația Sa și ca răspuns la dragostea Sa, ești capabil să oglindești caracterul Său iubitor, mai ales acum, când trăim în zilele judecății.

40 de zile de rugaciune 7 iunie 2022

Şi am văzut un alt înger, care zbura prin mijlocul cerului cu o Evanghelie veşnică, pentru ca s-o vestească locuitorilor pământului, oricărui neam, oricărei seminţii, oricărei limbi şi oricărui norod. El zicea cu glas tare: „Temeţi-vă de Dumnezeu şi daţi-I slavă, căci a venit ceasul judecăţii Lui; şi închinaţi-vă Celui ce a făcut cerul şi pământul, marea şi izvoarele apelor!”

Apocalipsa 14:6-7

Datoria de a ne închina lui Dumnezeu se bazează pe faptul că El este Creatorul și că Lui îi datorează existența toate celelalte ființe. Și oriunde, în Biblie, este prezentată pretenția Lui de a primi respect și închinare, mai presus de zeii păgânilor, sunt amintite dovezile puterii Sale creatoare.

Lift Him Up, pag. 51

Provocarea inimii

Adventiștii de Ziua a Șaptea au chemarea unică și profetică de a proclama prin cuvinte și acțiuni Mesajele celor Trei Îngeri către întreaga lume, în pregătirea celei de-a doua veniri a lui Isus. Baza mesajului celor Trei Îngeri este Evanghelia veșnică. Vestea bună că Isus este Mântuirea ta. Primindu-L cu credință vie, primești curățirea și victoria asupra păcatului și viața veșnică.

Mesajul primului înger poate fi rezumat astfel: Dumnezeu este Creatorul tău. De aceea ești iubit și dorit de El și nu ai nevoie să te închini ție însuți sau oricărei forme de idol. Fiind creația Sa și ca răspuns la dragostea Sa, ești capabil să oglindești caracterul Său iubitor, mai ales acum, când trăim în zilele judecății.

Vrei să-ți însușești identitatea din timpul sfârșitului prin Isus și să-L lași să trăiască viața Sa în tine? Ai încredere că această relație intimă cu Isus îți poate da încredere în timpul judecății?

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru ca Dumnezeu să fie preamărit în viața ta în calitate de Creator și Răscumpărător al tău.

● Roagă-te pentru o înțelegere mai clară a identității tale de la sfârșitul timpului prin Isus.

● Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute să știi în Cine îți poți pune încrederea pe deplin în siguranță în acest timp al judecății.

● Roagă-te pentru frații și surorile noastre care trăiesc în zone de conflict între guverne și de suprimare religioasă.

● Roagă-te cu privire la modul în care îi poți sprijini pe credincioșii din această parte a lumii.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading