Ziua 34 - Cereri de rugăciune

Roagă-te pentru binecuvântarea specială a Duhului Sfânt asupra ședințelor și a deciziilor care vor fi luate în cadrul sesiunii Conferinței Generale care începe astăzi.

40 de zile de rugaciune 5 iunie 2022

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru sesiunea Conferinței Generale din St. Louis, SUA, care începe astăzi. Roagă-te pentru siguranță în călătorie, precum și pentru pregătirea inimii delegaților

● Roagă-te pentru binecuvântarea specială a Duhului Sfânt asupra ședințelor și a deciziilor care vor fi luate.

● Roagă-te pentru echipa de planificare a sesiunii și pentru ca toată logistica să se desfășoare fără probleme pentru delegații care participă virtual.

● Roagă-te pentru sala de rugăciune de la locul de desfășurare, pentru ca mulți să vină să se roage.

● Roagă-te pentru ca liderii Conferinței Generale să aibă înțelepciunea Duhului Sfânt în ceea ce privește modul în care să avanseze misiunea Bisericii lui Dumnezeu și ce lideri să aleagă pentru viitor.

Resurse pentru aprofundare

Învățând să umbli prin credință: Conversații cu Don MacLafferty

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading