Ziua 33 - Cereri de rugăciune pentu Sabat

Roagă-te pentru ca o măsură suplimentară de Duh Sfânt să fie turnată în viața ta în acest Sabat.

40 de zile de rugaciune 4 iunie 2022

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru ca o măsură suplimentară de Duh Sfânt să fie turnată în viața ta în acest Sabat.

● Roagă-te pentru cei care sunt singuri sau care încă se luptă în condiții de izolare, precum în orașele chinezești. Roagă-te ca credincioșii să simtă apropierea lui Isus, indiferent de circumstanțele în care se află.

● Roagă-te pentru un grup de oameni neatinși pe care Dumnezeu ar putea să ți-l pună pe inimă. Roagă-te pentru moduri în care ai putea adopta acel grup și pentru modalități prin care poți ajunge la ei într-un mod practic.

● Roagă-te ca apelul „Isus vine! Implică-te!” să aibă prioritate urgentă în viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi.

● Roagă-te pentru departamentele noastre media din întreaga lume, Hope Channel, 3ABN și multe altele, pentru ca acestea să continue să răspândească adevărul lui Dumnezeu în lung și în lat.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading