Ziua 24 - Farmecul inegalabil al lui Isus

Conștientizează darul profund al sacrificiului Său și realizează că El a făcut acest lucru pentru tine, personal. Reflectează asupra faptului că El te iubește și te prețuiește chiar mai mult decât propria Sa viață veșnică.

40 de zile de rugaciune 26 mai 2022

Ba încă şi acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, faţă de preţul nespus de mare al cunoaşterii lui Hristos Isus, Domnul meu. Pentru El am pierdut toate şi le socotesc ca un gunoi, ca să câştig pe Hristos şi să fiu găsit în El, nu având o neprihănire a mea pe care mi-o dă Legea, ci aceea care se capătă prin credinţa în Hristos, neprihănirea pe care o dă Dumnezeu, prin credinţă.

Filipeni 3:8-9

Pe măsură ce studentul Bibliei Îl privește pe Răscumpărător, în suflet se trezește puterea tainică a credinței, adorației și iubirii. Privirea este fixată asupra chipului lui Hristos, iar cel ce privește se aseamănă din ce în ce mai mult cu Cel pe care Îl adoră.

Educație, 192

Ar trebui să cercetezi Biblia, căci ea îți vorbește despre Isus. Pe măsură ce vei citi Biblia, vei vedea frumusețea inegalabilă a lui Iisus. Te vei îndrăgosti de Omul de la Calvar.

LS, 293

Provocarea inimii

Inima ta tânjește să înțeleagă „frumusețea inegalabilă a lui Isus” – să-L cunoască și să-L iubească pe Isus mai presus de toate? Te întrebi cum să ai o astfel de relație cu El? Ai curaj! Fixează-ți privirea asupra Lui. Studiază cu rugăciune scenele vieții și morții Sale. Conștientizează darul profund al sacrificiului Său și realizează că El a făcut acest lucru pentru tine, personal. Reflectează asupra faptului că El te iubește și te prețuiește chiar mai mult decât propria Sa viață veșnică. Crede că iertarea Sa a fost asigurată pentru tine, iar neprihănirea Sa este suficientă. Meditează asupra acestor lucruri și lasă farmecul inegalabil al lui Isus să-ți topească inima astăzi.

Cereri de rugăciune

● Roagă-te, în timp ce studiezi Cuvântul lui Dumnezeu, ca Duhul Său să-ți descopere în inimă farmecul inegalabil al lui Isus și să te conducă tot mai adânc în bucuria de a-L cunoaște personal pe Isus.

● Roagă-te ca Dumnezeu să-ți dezvăluie toți idolii din viața ta care te-ar putea distrage de la a vedea clar frumusețea lui Isus.

● Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute să împărtășești dragostea Sa cu cei din jurul tău în moduri practice și specifice.

● Roagă-te ca Dumnezeu să pună în prim-plan lideri evlavioși, cu pricepere și umili; lideri care vor oferi o conducere centrată pe Hristos, în timp ce Biserica Sa își îndeplinește mandatul născut din ceruri pentru lume.

● Roagă-te ca delegații la sesiunea Conferinței Generale să se roage cu sinceritate pentru ca voia lui Dumnezeu să se împlinească, iar apoi să se predea voinței Sale, oricare ar fi aceasta.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading