Ziua 22 - Știința tuturor științelor

Reflectând asupra lucrurilor pe care Isus le-a realizat prin viața, moartea și învierea Sa, te vei îndrăgosti de Isus din ce în ce mai mult, pe măsură ce pătrunzi tot mai adânc în temele mântuirii.

40 de zile de rugaciune 24 mai 2022

Căci Dumnezeu a vrut ca toată plinătatea să locuiască în El şi să împace totul cu Sine prin El, atât ce este pe pământ, cât şi ce este în ceruri, făcând pace prin sângele crucii Lui.

Coloseni 1:19-20

Știința mântuirii este știința tuturor științelor; știința care reprezintă studiul îngerilor și al tuturor inteligențelor din lumile necăzute; știința care angajează atenția Domnului și Mântuitorului nostru; știința care descoperă intenția născută în mintea Celui Infinit — “care a fost ținută ascunsă timp de veacuri” (Romani 16, 25); știința care va constitui studiul celor răscumpărați ai lui Dumnezeu de-a lungul veacurilor fără număr. Acesta este cel mai înalt studiu în care îi este omului cu putință să se angajeze. El va da vigoare minții și va înălța sufletul.

Educație, 126

Provocarea inimii

Ai o diplomă? Ai urmat o școală? Ai învățat o meserie? Toate aceste lucruri sunt bune, dar nimic nu se poate compara cu studiul științei mântuirii. Este ușor să spui: „Oh, știu Ioan 3:16” și să pretinzi că înțelegi mântuirea. Și deși, da, mântuirea poate fi descrisă în termeni simpli, totuși există o profunzime în studiul ei, care necesită o privire mai profundă. Aprofundând acest studiu, reflectând asupra lucrurilor pe care Isus le-a realizat prin viața, moartea și învierea Sa și apreciind modul în care are legătură cu tema marii controverse, cu sanctuarul, cu judecata și, cel mai important, cu viața noastră de zi cu zi; toate acestea te vor ajuta să te îndrăgostești de Isus din ce în ce mai mult, pe măsură ce pătrunzi tot mai adânc.

Vei alege astăzi să te implici în această știință a tuturor științelor? Vă veți rezerva timp pentru cel mai important studiu din toată veșnicia, cum să câștigi suflete pentru Împărăția lui Dumnezeu?

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru o apreciere mai profundă a lucrării de mântuire pe care Isus a săvârșit-o pentru tine.

● Roagă-te pentru o înțelegere mai clară a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat la cruce.

● Roagă-te pentru mulțimile care nu înțeleg minunatul adevăr despre Hristos Neprihănirea Noastră și Evanghelia mântuirii care vine toată de la El, nu din faptele noastre omenești.

● Roagă-te pentru familia ta apropiată și extinsă. Roagă-te pentru mântuirea lor și pentru oportunități de a le împărtăși credința ta, cuvântul lui Dumnezeu și dragostea lui Hristos.

● Roagă-te pentru ca cei care se luptă cu dependențele să găsească biruința.

● Roagă-te pentru cele 7 persoane de pe lista ta. Roagă-te pentru o oportunitate de a interacționa cu ei și de a-i invita la biserică, la tine acasă sau la o întâlnire.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.