Ziua 20 - Cereri de rugăciune

Roagă-te pentru ca Dumnezeu să reaprindă o pasiune proaspătă în inimile poporului Său - o pasiune proaspătă pentru Cuvântul Său, pentru rugăciune și pentru misiune.

40 de zile de rugaciune 22 mai 2022

Cereri de rugăciune

● Roagă-te ca Dumnezeu să-ți vorbească astăzi prin Cuvântul Său.

● Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute să fii consecvent în săptămâna care vine în devoțiunile tale zilnice.

● Roagă-te pentru ca Dumnezeu să reaprindă o pasiune proaspătă în inimile poporului Său – o pasiune proaspătă pentru Cuvântul Său, pentru rugăciune și pentru misiune.

● Roagă-te ca la această sesiune a Conferinței Generale să nu fie doar lucruri obișnuite, ci o renaștere spirituală care să ne dea puterea de a ajunge această lume pentru Isus.

● Roagă-te pentru tinerii și tinerii adulți care vor fi prezenți la ședințele Conferinței Generale, pentru ca ei să-L vadă pe Isus arătat și să dorească să-L urmeze și să-L cunoască mai mult.

Resurse pentru aprofundare

Evanghelizare – Predici și resurse

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.