Ziua 19 - Cereri de rugăciune pentru Sabat

Roagă-te pentru viitoarea sesiune a Conferinței Generale din St. Louis, SUA (6-11 iunie 2022).

40 de zile de rugaciune 21 mai 2022

Cereri de rugăciune pentru Sabat

● Roagă-te pentru viitoarea sesiune a Conferinței Generale din St. Louis, SUA (6-11 iunie 2022).

● Roagă-te ca, în timpul sesiunii, să avem o „experiență a camerei de sus”, așa cum au avut ucenicii la Cincizecime, și să fim împuterniciți să atingem întreaga lume pentru Isus, așa cum au făcut ei.

● Roagă-te ca momentele speciale de rugăciune din cadrul ședințelor să fie constructive și utile pentru toți cei prezenți.

● Roagă-te pentru unitate în fiecare întâlnire, bazată pe respectul față de Cuvântul lui Dumnezeu, rugăciunea smerită și puterea Duhului Sfânt.

● Roagă-te pentru o angajare deplină în misiunea bisericii de a proclama mesajele celor trei îngeri din Apocalipsa 14 și al patrulea înger din Apocalipsa 18.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading