Ziua 17 - Cuvântul - O lumină

Cuvântul lui Dumnezeu este puternic. Cu toate acestea, se pare că ne este greu să îl lăsăm să își facă lucrarea în viața noastră.

40 de zile de rugaciune 19 mai 2022

Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea.

Psalmul 119:105

Cel care primește prima rază de lumină trimisă de el și umblă în ea, punându-și faptele în armonie cu Cuvântul lui Dumnezeu, va primi și mai multă lumină. Cel care umblă în lumină pe măsură ce ea se arată, fără să aștepte să i se înlăture orice îndoială, să i se rezolve orice mister, va merge mai departe pentru a-L cunoaște pe Domnul. Pentru el, lumina va străluci din ce în ce mai tare până în ziua desăvârșirii. Calea lui va fi luminată pe măsură ce înaintează. Cuvântul lui Dumnezeu va fi o candelă pentru picioarele lui și o lumină pentru calea lui.

Semnele Timpului, 9/17/1902

Provocarea inimii

Îți amintești acea zi în care ți-ai dăruit inima și viața lui Isus? Sau acea dată când o predică ți-a vorbit inimii tale? Sau acel moment în care citirea unei istorisiri sau a unui pasaj din Biblie te-a convins cu adevărat?

Cuvântul lui Dumnezeu este puternic. Cu toate acestea, se pare că ne este greu să îl lăsăm să își facă lucrarea în viața noastră. Apelăm la încrederea în propriile abilități, în inteligența și convingerile noastre, în loc să ne încredem în promisiunile Bibliei și să ne bazăm pe Cuvântătorul divin care se află în spatele lor – Dumnezeul Creator Atotputernic, care este mai dispus decât ți-ai putea imagina vreodată să împlinească pe deplin promisiunile Sale în viața ta. Îl vei lăsa să încheie această lucrare în viața ta? Vei lua astăzi din nou în mână Cuvântul Său, îl vei crede și îi vei permite să facă ceea ce spune că va face? Vei permite Cuvântului Său să fie cu adevărat o lumină pentru cărarea ta?

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru cele 7 persoane de pe lista ta.

● Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute să dobândești o înțelegere mai profundă a Cuvântului Său pe care să o împărtășești cu cei 7 oameni pentru care te rogi.

● Roagă-te și cere împlinirea făgăduințelor din Biblie pentru a-ți consolida rugăciunile.

● Roagă-te ca noi, ca biserică, să studiem Cuvântul lui Dumnezeu și să ne rugăm ca niciodată înainte, astfel încât Ploaia Târzie să se producă.

● Roagă-te pentru Myanmar, deoarece ciocnirile dintre junte încă se intensifică. Roagă-te pentru un scut de protecție în jurul credincioșilor și pentru ca ei să rămână neclintiți în credință în mijlocul tulburărilor și conflictelor.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading