Ziua 16 - Cuvântul - Izvor de viață

Nu este incredibil faptul că Biblia - Cuvântul lui Dumnezeu - este mult mai mult decât o simplă colecție de scrieri antice?

40 de zile de rugaciune 18 mai 2022

Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire.

2 Timotei 3:16

Viața lui Dumnezeu, care dă viață lumii, este în Cuvântul Său. Prin Cuvântul Său, Domnul Isus a făcut vindecări și a alungat demoni. Prin Cuvântul Său, El a liniștit marea și a înviat morți; și oamenii au fost martori că în Cuvântul Său era putere. El a vorbit din Cuvântul lui Dumnezeu, citându-le tuturor din scrierile Vechiului Testament. Întreaga Biblie este o manifestare a lui Hristos. Ea este singura noastră sursă de putere.

Slujitorii Evangheliei, 250

Provocarea inimii

Nu este incredibil faptul că Biblia – Cuvântul lui Dumnezeu – este mult mai mult decât o simplă colecție de scrieri antice? Ea este inspirată, ceea ce înseamnă că Dumnezeu a fost direct implicat în a-i ajuta pe autorii credincioși să pună pe hârtie gândurile insuflate de Dumnezeu. Prin aceste cuvinte este oferită puterea Sa dătătoare de viață, cea care schimbă viața, reînviind-o, restaurând-o și răscumpărând-o. Dar ea este activată doar prin credință.

Crezi cu adevărat ceea ce spune Dumnezeu în Cuvântul Său? Când a fost ultima dată când L-ai crezut pe Dumnezeu pe cuvânt și ai avut încredere că ceea ce a promis că va face, o va face, chiar și atunci când sentimentele tale îți spun contrariul? Vei lăsa Cuvântul lui Dumnezeu să-ți reînvie și să-ți restaureze sufletul, astăzi?

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru puterea de a avea credință în promisiunile lui Dumnezeu și de a nu te lăsa tras în jos de sentimentele tale de îndoială sau de teamă.

● Roagă-te invocând făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu pentru cele 7 persoane de pe lista ta.

● Roagă-te ca dragostea lui Isus și adevărurile din Cuvântul Său să găsească intrare în acele țări în care nu există o prezență adventistă.

● Roagă-te pentru credincioșii care se confruntă cu o mare persecuție religioasă, în special în Rusia, China și în țările din Orientul Mijlociu.

● Roagă-te pentru cei care au ales să fie botezați de când au început conflictele din Europa de Est. Roagă-te ca aceste decizii să fie permanente.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading