Ziua 15 - Cuvântul - O sabie

Biblia este plină de speranță. Ea conține tot ceea ce avem nevoie. Vestea bună a mântuirii este prezentată clar cititorului.

40 de zile de rugaciune 17 mai 2022

Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu și lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăișuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul și duhul, încheieturile și măduva, judecă simțirile și gândurile inimii.

Evrei 4:12

Biblia poate fi studiată așa cum ar fi studiată o ramură a științei umane, dar frumusețea ei, dovada puterii ei de a salva sufletul care crede, este o lecție care nu se învață niciodată altfel. Dacă punerea în practică a Cuvântului nu este adusă în viață, atunci sabia Duhului nu rănește inima de carne. Ea a fost acoperită într-o fantezie poetică. Sentimentalismul a înfășurat-o în așa fel încât inima nu a simțit îndeajuns ascuțișul tăișului ei, care străpunge și taie altarul păcătos unde se închină la sine.

Our High Calling, 203

Provocarea inimii

Biblia este plină de speranță. Ea conține tot ceea ce avem nevoie. Vestea bună a mântuirii este prezentată clar cititorului. Dar toate aceste elemente minunate ale Cuvântului nu sunt de nici un folos dacă nu trec din mintea noastră în inima noastră și apoi în acțiunile noastre. Dacă te prinzi de promisiunile din Cuvânt, vei putea să pui în practică ceea ce stă scris. Acest proces poate fi uneori dureros, dar fii sigur că este în beneficiul tău și va duce la o apreciere tot mai profundă a Prietenului tău Isus și a Adevărului Său. Vrei să lași astăzi Cuvântul lui Dumnezeu să-ți pătrundă în inimă, să elimini ceea ce te distruge și să-ți vindece viața?

Cereri de rugăciune

● Roagă-te ca Dumnezeu să-ți vorbească clar astăzi prin Cuvântul Său.

● Roagă-te pentru convingeri puternice și o inimă dispusă să primească sabia ascuțită a Cuvântului, chiar dacă taie.

● Roagă-te pentru eficiență și putere din partea Duhului Sfânt pentru toți cei care traduc Biblia și Spiritul Profetic în multe limbi.

● Roagă-te ca Dumnezeu să ne ajute pe fiecare dintre noi să devenim evangheliști cu literatura și să distribuim pliantele GLOW sau să le dăm un cuvânt la vreme potrivită celor care sunt împovărați.

● Roagă-te pentru ca școlile și instituțiile noastre de învățământ să fie loiale Cuvântului lui Dumnezeu și misiunii Sale pentru tinerii noștri.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading