Ziua 13 - Cereri de rugăciune

Roagă-te pentru cele 7 persoane de pe lista ta.

40 de zile de rugaciune 15 mai 2022

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru cele 7 persoane de pe lista ta.

● Roagă-te pentru cei care au fost îngrijiți în cadrul evenimentului Pathways to Health din aprilie de la Indianapolis. Roagă-te pentru ca semințele să prindă rădăcini.

● Roagă-te ca Dumnezeu să pregătească biserica și liderii Săi pentru revărsarea Duhului Sfânt.

● Roagă-te pentru sala de rugăciune de la sesiunea Conferinței generale, pentru ca mulți să fie binecuvântați, pentru ca să fie primite răspunsuri la rugăciuni și pentru ca toți să fie înviorați atunci când vin să se roage.

● Rugați-vă pentru sala de rugăciune permanentă de 24 de ore, unde mulți se întâlnesc deja să se roage prin Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune. https://247unitedprayer.org

Resurse pentru aprofundare

Uite biserica ta înapoi – Mesaj de Sebastien Braxton

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.