Ziua 12 - Cereri de rugăciune pentru Sabat

Roagă-te pentru ca Duhul Sfânt să se reverse peste activitățile de distribuire a literaturii din întreaga lume.

40 de zile de rugaciune 14 mai 2022

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru înțelepciune pentru liderii bisericii la viitoarea sesiune a Conferinței Generale din St. Louis, SUA (5-11 iunie 2022).

● Roagă-te pentru poporul ucrainean și, în special, pentru membrii bisericii din zonele care sunt afectate de conflict. Roagă-te ca ei să fie o lumină strălucitoare pentru oamenii suferinzi din jurul lor.

● Roagă-te pentru ca Duhul Sfânt să se reverse peste activitățile de distribuire a literaturii din întreaga lume. Roagă-te ca aceasta să fie o cale de ușă care să-i conducă pe mulți să-L accepte pe Isus Hristos.

● Roagă-te pentru refugiații afgani strămutați.

● Roagă-te pentru intervenția lui Dumnezeu cu privire la creșterea prețurilor la combustibil și alimente, în special în Peru, unde există o stare de urgență. Roagă-te ca Dumnezeu să suplinească nevoile poporului Său după bogăția și gloria Sa.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.