Ziua 10 - Atingând orașul dumneavoastră

De ce nu Îi ceri lui Dumnezeu să-ți arate cum să slujești cel mai bine oamenilor din orașul sau satul tău?

40 de zile de rugaciune 12 mai 2022

Urmăriţi binele cetăţii în care v-am dus în robie şi rugaţi-vă Domnului pentru ea, pentru că fericirea voastră atârnă de fericirea ei!

Ieremia 29:7

Importanţa faptului de a ne face drum în oraşele mari îmi este încă pusă înainte. De mulţi ani, Domnul ne prezintă această datorie şi, cu toate acestea, nu vedem decât puţin realizânduse în marile noastre centre populate. Dacă nu pornim această lucrare întro manieră hotărâtă, Satana va înmulţi greutăţile, care nu vor fi uşor de trecut. Suntem cu mult în urma lucrării ce ar fi trebuit făcută în aceste oraşe îndelung neglijate. Lucrarea va fi acum mai grea decât a fost cu câţiva ani în urmă. Însă, dacă o vom întreprinde în Numele Domnului, barierele vor fi înlăturate şi biruinţele decisive vor fi ale noastre.

Misiunea în Marile Orașe, pag. 30

Provocarea inimii

Majoritatea lumii trăiește în orașe. Deși trebuie să Îi cerem lui Dumnezeu să ne arate când trebuie să ne mutăm la țară, nu trebuie nici să neglijăm lucrarea din orașe. Miliarde de oameni sunt prinși fără speranță în dependențele, zgomotul, distragerile și stilul de viață din orașe.

Rugați-vă ca Dumnezeu să vă dea o povară pentru slujirea în orașe. Poate că El vă cheamă să începeți un „centru de influență” sau o firmă care să aibă în vedere slujirea pentru a ajunge la sufletele pierdute din orașele lumii. Sau poate că El te cheamă, pe tine și biserica ta, să vă implicați într-o lucrare de evanghelizare integrală, prin diferite slujbe, pentru oamenii din orașul tău?

De ce nu Îi ceri lui Dumnezeu să-ți arate cum să slujești cel mai bine oamenilor din orașul sau satul tău?

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru bunăstarea propriului tău oraș. Roagă-te ca Evanghelia să strălucească prin tine și prin biserica ta în orașul tău.

● Roagă-te pentru primarul orașului/orașului/satului tău și pentru alți lideri ai comunității. Roagă-te pentru mântuirea lor și pentru ca Dumnezeu să le dea înțelepciune pentru o bună conducere.

● Roagă-te pentru orașele care nu au o prezență adventistă – ca Dumnezeu să ridice lucrători pentru seceriș.

● Roagă-te pentru centrele urbane globale, Misiunea către orașe și Centrele de influență situate în orașele neatinse din întreaga lume. Roagă-te ca mulți să fie aduși la Isus.

● Roagă-te pentru ca liderii din aceste centre să aibă înțelepciune pentru a-și îndeplini misiunea pentru înaintarea Împărăției lui Dumnezeu.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading