Ziua 09 - Cum să ajungi la familia ta

Trebuie să fii serios, hotărât să-ți faci datoria în căminul tău și să-i iei cu tine pe membrii familiei tale, dacă va fi posibil. Să nu precupețești nici un efort în a-i convinge să te însoțească în călătoria către cer.

40 de zile de rugaciune 11 mai 2022

Dacă nu poartă cineva grijă de ai lui, şi mai ales de cei din casa lui, s-a lepădat de credință şi este mai rău decât un necredincios.

1 Timotei 5:8

… trebuie să fii serios, hotărât să-ți faci datoria în căminul tău și să-i iei cu tine pe membrii familiei tale, dacă va fi posibil. Să nu precupețești nici un efort în a-i convinge să te însoțească în călătoria către cer.

Căminul Advent 352

Provocarea inimii

Cu toții avem membri ai familiei apropiate sau extinse care nu s-au îndrăgostit încă de Isus și nu s-au hotărât să trăiască cu credință pentru El. Sau poate că L-au urmat cândva pe Isus și acum s-au îndepărtat. Poate că unii sunt atei sau au alte motive pentru decizia lor. Sau poate că nu au avut niciodată șansa să audă, să înțeleagă și să vadă pe deplin Evanghelia în cuvinte și acțiuni.

Aveți responsabilitatea de a face tot ceea ce vă stă în putință pentru a ajunge cu blândețe, amabilitate și cu multă înțelepciune și dragoste la acei membri ai familiei, arătându-le că vă pasă și, la momentul potrivit, arătându-le adevărul și dragostea lui Isus.

Vei face în rugăciune această lucrare importantă de mijlocire și slujire față de membrii familiei tale necredincioși/neadventiști/înapoiați? Te vei angaja să fii mai intenționat în acțiunile tale de apropiere față de ei?

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru familia ta. Sunt unii membri cu care ai probleme? Roagă-te pentru ei în mod special și pentru tine, în timp ce cauți modalități de a le sluji, arătându-l pe Isus prin cuvintele și acțiunile tale.

● Roagă-te pentru membrii căzuți în dizgrație din biserica și localitatea ta.

● Roagă-te ca Dumnezeu să le dea copiilor tăi (sau copiilor tăi spirituali) puterea de a rezista în fața atacurilor și înșelăciunilor lui Satana. Cereți ca Isaia 49:25 să se împlinească atunci când te rogi.

● Roagă-te pentru siguranța și păstrarea credinței copiilor tăi. Roagă-te ca ei să prindă dragul de a se implica în misiunea personală.

● Roagă-te ca Duhul lui Dumnezeu să se reverse cu putere asupra membrilor familiei fiecărui lider și membru al personalului Conferinței Generale.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.