Ziua 03 - O experiență combinată

Același Dumnezeu pe care Îl cunoști ca fiind Tatăl iertător, iubitor, bun și milostiv, același Dumnezeu dorește, de asemenea, să aducă o reformă autentică în viața ta.

40 de zile de rugaciune 5 mai 2022

Iată, stau la ușă și bat. Dacă cineva aude glasul Meu și deschide ușa, voi intra la el și voi cina cu el, și el cu Mine.

Apocalipsa 3:20

Trebuie să aibă loc o redeșteptare și o reformă, sub influența lucrării Duhului Sfânt. Redeșteptarea și reforma sunt două lucruri diferite. Redeșteptarea înseamnă o înnoire a vieții spirituale, o înviorare a puterilor minții și inimii, o înviere din moartea spirituală. Reforma înseamnă o reorganizare, o schimbare a ideilor și teoriilor, a obiceiurilor și practicilor. Reforma nu va aduce roadele bune ale neprihănirii, dacă nu este legată de o renaștere produsă de Duhul Sfânt. Renașterea și reforma trebuie să-și facă lucrarea rânduită lor și să se împletească în îndeplinirea acestei lucrări.

Solii Alese, vol. 1, 61

Provocarea inimii

Transformarea vieții noastre în persoane care manifestă dragostea lui Isus este o lucrare de o viață. Această lucrare are loc pe măsură ce Duhul Sfânt ne aduce viață spirituală. Puterea de înviere a lui Dumnezeu ne înviorează și, ca urmare, foamea noastră de Isus crește. Dar nu se termină aici. Frumusețea redeșteptării este că ea este continuă și duce la o reformare a fiecărui aspect al vieții noastre, a fiecărui gând și a fiecărui comportament.

Uneori tânjești mai mult după redeșteptare decât după reformă? Ți-e teamă că, dacă renunți la o credință, la un model de gândire, la o plăcere sau la un comportament, aceasta ți-ar lua plăcerea de a trăi şi că ți-ar face viața mai puțin interesantă?

Nu uita, același Dumnezeu pe care Îl cunoști ca fiind Tatăl iertător, iubitor, bun și milostiv, același Dumnezeu dorește, de asemenea, să aducă o reformă autentică în viața ta. Te vei încrede astăzi în voia Lui desăvârșită? Îl vei invita pe Isus, nu doar la ușa inimii tale, ci ca să intre înăuntru, să se simtă ca acasă, să petreacă timp de calitate cu tine, ajutându-te să-ți rearanjezi viața, să-ți descâlcești inima, să repari ceea ce este stricat și să cureți mizeria, praful și murdăria pe care le-a adus păcatul?

Cereri de rugăciune

● Roagă-te ca Dumnezeu să-ți dea o inimă care să fie dispusă să trăiască în ascultare deplină de voia Sa. Roagă-te pentru biruință asupra acelor păcate specifice cu care încă te lupți.

● Roagă-te pentru orice tânăr sau orice credincios, pe care îl cunoști, dar care se luptă cu dependența, depresia sau alte probleme de sănătate mintală.

● Roagă-te pentru membrii bisericii din Europa de Est, pentru ca Dumnezeu să intervină și El să fie preamărit în această criză dureroasă care este în curs de desfășurare.

● Roagă-te pentru credincioșii care se confruntă cu persecuția religioasă chiar acum, cum ar fi în Asia și în Orientul Mijlociu.

● Roagă-te pentru lista ta formată din cele 7 nume.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading