Ziua 02 - Smerenia - Căutarea - Întoarcerea

Pocăința, smerenia, inima zdrobită și duhul smerit sunt jertfele pe care Dumnezeu le primește.

40 de zile de rugaciune 4 mai 2022

Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara.

2 Cronici 7:14

Pocăința, smerenia, inima zdrobită și duhul smerit sunt jertfele pe care Dumnezeu le primește.

Review and Herald, 19.12.1899

Provocarea inimii

Păcatul este atât de grav și de teribil, încât nimic din ceea ce putem face vreodată, nici o cantitate de fapte bune, nu poate anula prăpastia pe care a provocat-o păcatul. Dar Dumnezeu, în mila Sa infinită, nu ne cere să facem ceea ce nu putem face noi înșine. El acceptă recunoașterea simpla şi umilă a faptului că avem nevoie de El. Simți că ai nevoie de iertarea lui Dumnezeu, de vindecarea Sa? O poți avea, astăzi! Pur și simplu, întoarce-te la Isus chiar acum în rugăciune și mărturisește-ți nevoia. Apoi alege să te încrezi în harul Său atotsuficient pentru a te împuternici în umblarea ta, în timp ce tu te îndepărtezi de rău și te întorci la neprihănirea Sa.

Cereri de rugăciune

● Roagă-te ca Dumnezeu să facă să îţi fie evidentă marea ta nevoie de harul Său.

● Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute să te încrezi în puterea Sa pentru a obține victoria în luptele tale personale şi zilnice cu păcatul.

● Roagă-te ca Duhul Sfânt să se reverse asupra pastorului tău și a bisericii tale.

● Roagă-te ca un spirit de rugăciune să umple inimile tuturor celor aflați în poziții de conducere.

● Roagă-te ca Dumnezeu să repare orice relație afectată din viața ta, relație care trebuie refăcută, și să-ți ofere o inimă pocăită și smerită cu adevărat, dacă ai rănit pe altcineva.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading