Ziua 01 - O renaștere a adevăratei evlavii

Dumnezeu este singura sursă a adevăratei treziri. Renașterea este nevoia noastră cea mai urgentă. Simți nevoia unei adevărate treziri?

40 de zile de rugaciune 3 mai 2022

Nu ne vei înviora iarăși, pentru ca să se bucure poporul Tău în Tine?

Psalmul 85:6

Cea mai mare și mai urgentă dintre toate nevoile noastre este renașterea adevăratei evlavii printre noi. Căutarea acestei redeșteptări ar trebui să fie preocuparea noastră cea dintâi. Este necesar un efort stăruitor pentru a obține binecuvântarea Domnului, nu pentru că Dumnezeu nu este dornic să Își reverse binecuvântarea asupra noastră, ci pentru că noi nu suntem pregătiți să o primim. Tatăl nostru ceresc dorește mult mai mult să le dea Duhul Său Sfânt celor care Îl cer, decât doresc părinții pământești să le ofere daruri bune copiilor lor. Totuși lucrarea noastră este aceea de a îndeplini condițiile prin care Dumnezeu a făgăduit să ne acorde binecuvântarea Sa – mărturisirea păcatelor, umilință, pocăință și rugăciune stăruitoare.

Solii alese, vol. 1, pag. 121

Provocarea inimii

Dumnezeu este singura sursă a adevăratei treziri. Renașterea este nevoia noastră cea mai urgentă.

Simți nevoia unei adevărate treziri? Ai realizat urgența acesteia?

Crezi că Tatăl este mai mult decât dispus să iți dea Duhul Sfânt?

Indiferent unde te afli sau cât de mort te simți, ia-ți inima în dinți și crede în promisiunea Lui. Adevărul măreț este că Dumnezeul nostru are putere să învie. El poate să ne învie din nou, dându-ne din nou un impuls vieții noastre spirituale.

Vrei să ceri astăzi o înviere personală?

Cereri de rugăciune

● Roagă-te pentru înviere personală și nu renunța până când Dumnezeu nu răspunde.

● Roagă-te ca, dacă există ceva care Îl împiedică pe Dumnezeu să facă o lucrare mai profundă în viața ta, El să-ți dezvăluie acest lucru.

● Roagă-te pentru lista ta de 7 nume, nume după nume.

● Roagă-te pentru ca Duhul Sfânt să-ți dea astăzi oportunități concrete de a mărturisi.

● Roagă-te ca Duhul Sfânt să călăuzească misiunea bisericii noastre mondiale.

Alătură-te rugăciunii 24/7 Uniți în rugăciune

Alătură-te altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)

Ai o experiență, o mărturie de împărtășit?

Dumnezeu te-a folosit în timpul acesta pentru a atinge o persoană? Ai trecut printr-o experiență memorabilă? Cele 40 de zile de rugăciune te-au influențat în vreun fel? Folosește secțiunea de comentarii de aici pentru a împărtăși bucuria/experiența ta.

Loading

    1 comments

  • | 4 mai 2022 at 21:47

    Pacea Domnului!Doresc sa ma alatur si eu acestui proiect inspiarat de Dumnezeu!Domnul sa ne ajute si sa ne dea biruinta!Constantin Bocancia!