În loc de încheiere

Suntem nerăbdători să auzim mărturiile voastre despre ceea ce a făcut Dumnezeu în aceste 40 de zile de rugăciune în viața voastră, în familie și în biserica voastră!

40 de zile de rugaciune 11 iunie 2022

Dragi prieteni,

Poate că cele 40 de zile de rugăciune se încheie astăzi, dar călătoria voastră cu Isus va deveni din ce în ce mai bună pe măsură ce continuați să-L căutați. Întrucât ați luat parte la această călătorie de 40 de zile de rugăciune, rugăciunea noastră este că ați fost cu adevărat martori ai puterii lui Dumnezeu în viața voastră, că ați experimentat Duhul Sfânt aducându-vă într-o adevărată redeșteptare și într-o experiență de reformă continuă, așa cum nu ați mai experimentat niciodată. Iar acest lucru nu ar trebui să se oprească la sfârșitul celor 40 de zile de rugăciune, ci să continue până la venirea lui Isus.

Vă încurajăm să continuați să vă alăturați altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună 24 de ore pe zi pe Zoom: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română). Momentele de rugăciune vor continua pentru toți cei care doresc să participe. Și nu încetați să vă rugați pentru aceste 7 nume (și pentru multe alte nume pe care Dumnezeu vi le-ar putea pune în inimă) până când veți vedea că vin răspunsurile.

Nu uitați, „Implicarea totală a membrilor” înseamnă că fiecare trebuie să facă ceva pentru Domnul! Să nu uităm tema sesiunii Conferinței Generale din 2022: „Isus vine! Implică-te!”

Suntem nerăbdători să auzim mărturiile voastre despre ceea ce a făcut Dumnezeu în aceste 40 de zile de rugăciune în viața voastră, în familie și în biserica voastră!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Echipa Redeșteptare și Reformă

Loading