Bun venit la cele 40 de zile de rugăciune

În timp ce ne pregătim să începem împreună cele 40 de zile de rugăciune (3 mai - 11 iunie 2022), roagă-te ca Dumnezeu să-ți pregătească inima și să te ducă dincolo de locul în care te afli în prezent, spre o experiență și mai vie și mai vibrantă cu Isus.

40 de zile de rugaciune 30 aprilie 2022

Este timpul să te pregătești pentru o călătorie uimitoare!

În timp ce ne pregătim să începem împreună cele 40 de zile de rugăciune (3 mai – 11 iunie 2022), roagă-te ca Dumnezeu să-ți pregătească inima și să te ducă dincolo de locul în care te afli în prezent, spre o experiență și mai vie și mai vibrantă cu Isus.

Iată la ce să te aștepți:

  • În fiecare zi de luni vei primi un devoțional motivator. Primul, scris de pastorul Don MacLafferty, este expus mai jos.
  • În zilele de marți, miercuri şi joi, vei primi o „Provocare a inimii” și sugestii de rugăciune pentru ziua respectivă. Aceste cereri de rugăciune sunt doar pentru a te ajuta să începi să te rogi. Roagă-te așa cum te conduce Duhul Sfânt.
  • Vineri vei primi o mărturie de rugăciune inspirată, împreună cu cereri de rugăciune pentru weekend.

Este atât de simplu. Poți face această călătorie de unul singur, cu biserica ta sau cu un prieten. Partenerii de rugăciune sunt extraordinari, așa că roagă-te să decizi pe cine să inviți alături de tine în această călătorie.

Patru moduri de a face această experiență de 40 de zile de rugăciune și mai profundă:

  1. Sapă mai adânc: Roagă-te, studiază sau ascultă resursele de la Redeșteptare și Reformă pe care le vei primi în fiecare săptămână. Acestea sunt alese de o manieră precisă pentru a te ajuta să aprofundezi mult mai mult tema săptămânii curente.
  2. Alege 7 nume: Roagă-te și întreabă-L pe Dumnezeu pentru cine ar trebui să te rogi în timpul celor 40 de zile de rugăciune. După ce te rogi, alege 7 (sau mai multe) nume de persoane despre care simți că Dumnezeu îți cere să te concentrezi în mod special asupra lor. Fă o listă pe telefon sau pe o bucată de hârtie și ține-o la vedere și accesibilă. Poate îți faci câteva memento-uri pe telefon sau în calendar pentru a te ruga în mod special pentru aceste 7 nume în timpul zilei. Invocă Ioan 5:14-16 în timp ce te rogi pentru ele, în fiecare zi, și observă ce va face Dumnezeu ca răspuns la rugăciunile tale fierbinți.
  3. Roagă-te împreună cu alții: Alătură-te camerei de rugăciune online non-stop pentru cel puțin 30 de minute pe zi cu alți credincioși în timpul acestor 40 de zile de rugăciune: https://247unitedprayer.org (pentru limba engleză) sau https://rugaciuneunita.ro/ (pentru limba română)
  4. Postește pentru a sărbători: Roagă-te cu privire la posibilitatea de a lăsa deoparte unele lucruri în timpul celor 40 de zile, astfel încât să poți auzi mai clar chemarea lui Dumnezeu și să poți răspunde la vocea Lui. Nu te sfătuim să te lipsești de mâncare, dar poate că ai putea fi motivat să închizi televizorul, să nu mai folosești rețelele de socializare, să te îndepărtezi de distracțiile seculare, de deserturile bogate sau de orice altă activitate pe care simți că Dumnezeu te convinge să o abandonezi în această perioadă. Nu uita: nu câștigăm favoarea lui Dumnezeu prin abstinență, sub nicio formă, ci, așa cum a spus cineva, „ne abținem de la lume pentru a ne putea ospăta cu Isus”.

Este hrănirea cu Isus adevărata dorință a inimii tale? Dacă da, Dumnezeu are ceva special pregătit pentru tine în următoarele 40 de zile de rugăciune.

Ne rugăm pentru călătoria ta,
Echipa Redeșteptare și Reformă

Loading