40 de zile de rugăciune

O inițiativă de rugăciune pentru Redeșteptare și Reformă

40 de zile de rugăciune

3 mai – 11 iunie 2022

Am trecut cu toții printr-o perioadă foarte dificilă și neobișnuită în ultimii doi ani. Lumea s-a schimbat, societatea s-a schimbat, însă misiunea noastră rămâne aceeași – proclamarea mesajului lui Isus unei lumi muribunde ce are nevoie de neprihănirea Sa mântuitoare.

Pe măsură ce ne apropiem de Sesiunea Conferinței Generale (5-11 iunie 2022), noi, ca biserică mondială, dorim să ne concentrăm din nou asupra trezirii pentru misiune. În fața noastră se află un val de provocări și momente decisive, deoarece ne confruntăm cu redeschiderea lumii post-pandemice, cu progrese tehnologice majore, cu conflicte armate și cu crize politice și naturale.

Trebuie să fim hotărâți în misiune și să ne concentrăm din nou asupra lucrării care ne stă în față. Prin urmare, este vital să lăsăm deoparte agendele și proiectele personale și să căutăm cu adevărat prezența transformatoare și revitalizantă a Duhului Sfânt. Cerându-I să facă în noi și prin noi o lucrare, pe care numai El o poate împlini, pledând pentru o consacrare mai profundă și o inimă în ton cu voința Sa – atât pentru viețile și familiile noastre personale, cât și pentru activitățile noastre de slujire.

Un proiect al inițiativei Redeșteptare și Reformă a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

Vizitați https://revivalandreformation.org/40days pentru mai multe resurse.

Loading