InfoMoldova

Forumul Internațional pentru tehnologie și comunicare

Conferința anuală Global Adventist Internet Network (GAiN) (Forumul Internațional Adventist pentru împărtășirea mesajului Evangheliei prin Tehnologie - Comunicare și Web) s-a bucurat anul acesta, în perioada 11-15 februarie 2015 de cea mai mare participare de până în prezent la cele mai mici costuri datorită organizării evenimentului on-line pe internet la adresa http://gain.adventist.org.

Read MoreLong right arrow

Proiectul „Zi de bine” la Iași: a adus lacrimi și mulțumiri

Evenimentul a fost inițiat de Asociația Studențească AMiCUS și a presupus organizarea mai multor proiecte într-o singură zi, toate aceste proiecte provocatoare având drept scop creșterea motivării ieșenilor, ridicarea nivelului de gândire, punerea accentului pe partea pozitivă a vieții și ajutorarea celor în nevoie.

Read MoreLong right arrow

Faptele bune… vestesc Evanghelia cu putere

Într-o dimineaţă primesc un telefon de la un număr de telefon necunoscut. A doua zi ne-am întâlnit şi am mers împreună la o familie specială. Aici am găsit o mămică neajutorată, cu un copil mic de 9 luni, datorii la bancă şi soţul în puşcărie, fără nici un venit.

Read MoreLong right arrow

Sprijin pentru nevoiaşi. O asociaţie studenţească a împărţit alimente oamenilor străzii

Gest umanitar din partea unei asociații studențești din Iași care a pregătit o masă caldă pentru oamenii străzii. 60 de nevoiași au primit pachete cu mâncare și fructe. Inițiativa face parte din proiectul Zi de Bine prin care asociația AMICUS a dorit să-i determine pe ieșeni să-i ajute pe cei aflați la nevoie.

Read MoreLong right arrow

Cum lucrează Dumnezeu?

Am pornit în căutarea locuinţei unui frate baptist care vizitase biserica noastră din Marginea, Suceava. Ajungând în apropiere nu ştiam încotro să o luăm. Am decis să întrebăm pe cineva. Deodată într-o curte apare o persoană, care puţin iritată ne îndumă să întrebăm preotul Bisericii Ortodoxe care tocmai ieşea din Biserică.

Read MoreLong right arrow

Dumnezeu nu e împiedicat de banii noștri

Trăim, zic unii, timpuri în care nu se poate face nimic fără bani: nici performanţă, nici evanghelizare sau lucrare misionară, nu te poţi deplasa dintr-un loc în altul fără bani, nu poţi trăi sănătos sau nu poţi face un bine fără bani. Dragii mei, ştiţi ce este formidabil? Dumnezeu nu este legat de bani!

Read MoreLong right arrow

Iată, Eu vin curând!

În Biserica Adventistă din Piatra Neamț Dărmănești, în perioada 25-31 ianuarie 2015, a fost prezentat proiectul de evanghelizare cu tema: „Apocalipsa: Teamă și Speranță - trecut, prezent și viitor.” Am descoperint Triumful Speranței acestei făgăduințe, dar si bucuria că Apocalipsa este o profeție încărcată de lumină și speranță, pentru generația finală a acestei planete.

Read MoreLong right arrow

Devoțional: El sau eu?

Scopul major pentru care toți proorocii Domnului au fost stimulați și acreditați de Duhul lui Dumnezeu a fost acela de a descoperi pe Dumnezeu și iubirea Sa pentru noi în persoana nespus de aleasă și minunată a Fiului Său, Domnul nostru Isus Hristos.

Read MoreLong right arrow

Căutători de adevăr

Într-un Sabat după-amiază am fost vizitaţi la biserică de două familii. Ne-am bucurat împreună de cuvântul lui Dumnezeu, de cântări, rugăciuni şi experienţe. La finalul serviciului divin am fost nerăbdători să-i cunoaştem pe vizitatori. Două familii de penticostali, prezbiterul bisericii, primul diacon al aceleaşi biserici împreună cu soţiile lor.

Read MoreLong right arrow

La Udești, jud. Suceava se pune valoare pe dreptul fiecărui om

Conceptul de Libertate de conştiinţă, a adus în aceaşi biserică oameni din diferite culte religioase şi conducători religioşi. În data de 07.03.2015, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Udeşti, judeţul Suceava a pus în centrul atenţiei nevoia de a depune eforturi în ce priveşte păstrarea valorii drepturilor fundamentale din partea fiecărei denominaţiuni religioase precum…

Read MoreLong right arrow

Copil valdenz la Iași

Proiectul „Copil valdenz” s-a desfășurat în data de 7 martie 2015, biserica Iași Sărărie fiind locul care a găzduit aproximativ 30 de copii din județul Iași cu vârstele cuprinse între 5-16 ani, aceștia fiind participanți activi ai proiectului. Proiectul „Copil valdenz” este un proiect de împărțire de literatură și memorare a Bibliei.

Read MoreLong right arrow

Ce poate face un SMS trimis de sărbători?

Totul a început in preajma sarbătorilor de iarnă (25 dec 2011) când, ca şi în ceilalţi ani, la îndemnul bunului nostru Tată ceresc de a atinge inima copiilor Săi spre a se întoarce la El, am trimis câte o urare folosind versete biblice care ne vorbesc despre Naşterea Domnului tuturor persoanelor din lista de contacte…

Read MoreLong right arrow