100 de zile

Ziua 9 – Joi, 2 aprilie 2015

MOTIVE DE RUGĂCIUNE:

01. Rugați-vă pentru o revărsare a Duhului Sfânt asupra delegaților și conducătorilor în timpul sesiunii Conferinței Generale astfel încât iubirea și unitatea să domnească la aceste întruniri.

02. Rugați-vă ca îngerii să păzească ușile și sălile pentru ca nici un accident si nimic rău să nu li se întâmple delegaților, conducătorilor sau participanților.

03. Rugați-vă ca Dumnezeu să conducă toate comitetele de propuneri, de numiri, etc.

04. Rugați-vă pentru delegații și conducătorii care își pregătesc inimile pentru San Antonio.

05. Rugați-vă ca întâlnirile zilnice de rugăciune să fie binecuvântate și ca oamenii să nu aibă probleme în a găsi camerele în care acestea vor avea loc.

06. Rugați-vă pentru tinerii și adulții tineri care vor fi prezenți la întrunirile Conferinței Generale, rugați-vă ca ei să vadă pe Isus manifestat și să-și dorească să-L cunoască mai mult și să-L urmeze.

07. Rugați-vă pentru o revărsare bogată a Duhului Sfânt asupra conducătorilor Diviziunii Trans-Europene: Raafat Kamal, Audrey Anderson, Nenad Jepuravonic și asupra echipei lor.

08. Rugați-vă pentru inițiativele Misiunii în Orașe care au loc în această diviziune.

09. Rugați-vă pentru ca fiecare membru să simtă o povară pentru câștigarea sufletelor și să înțeleagă că Cerul cere fiecăruia să meargă pe urmele lui Hristos și să-și împărtășească credința.

10. Rugați-vă pentru o recunoaștere sinceră și o acceptare deplină a scrierilor Spiritului Profetic, ca fiind aplicabile azi și ca membrii și conducerea bisericii să citească aceste materiale în mod regulat.

Preluare de pe redesteptaresireforma.wordpress.com

 152 vizualizări,  1 astăzi