100 de zile

Ziua 1 – Miercuri, 25 martie 2015

MOTIVE DE RUGĂCIUNE:

01. Rugați-vă ca la sesiunea Conferinței Generale 2015, căderea Ploii Târzii a Duhului  Sfânt să fie începutul marii strigări finale care să ne dea puterea necesară de a termina lucrarea, astfel încât să putem merge acasă.

02. Rugați-vă pentru ca participanții să-și dea seama pe deplin că tema:” Scoală-te! Luminează-te! Vine Isus!”  nu se aplică doar bisericii în general, ci fiecăruia dintre noi care ca și credincioși vestim întreita solie îngerească din Apocalipsa 14.

03. Rugați-vă ca Dumnezeu să umple clădirea Almodome  cu prezența Sa și ca oamenii care vor intra acolo să simtă puterea Duhului Sfânt.

04. Rugați-vă ca la această sesiune să nu fie doar activități așa cum e de obicei la sesiunea Conferinței Generale, ci redeșteptarea spirituală de care avem toți nevoie pentru a vesti lumii pe Isus.

05. Rugați-vă ca vorbitorii să fie pregătiți și unși cu Duhul Sfânt, și ca inimile participanților să fie pregătite pentru ascultarea soliilor.

06. Rugați-vă ca traducerile care se fac să fie corecte și autorizate de Duhul Sfânt.

07. Rugați-vă ca întâlnirile secțiunilor, tineret, juniori, primară, grădiniță și primii pași să însemne o experiență de redeșteptare spirituală și ca Dumnezeu să ajute personalul să se pregătească.

08. Rugați-vă ca lucrătorii și personalul neadventist de la San Antonio să fie influențat de mărturia dată de viețile noastre.

09. Rugați-vă pentru o revărsare specială a Duhului Sfânt asupra conducerii Diviziunii Africii Centrale și de Est în timp ce ei se pregătesc pentru sesiunea Conferinței Generale: Blasious Ruguri, Nthaniel Walemba, Jerome Habimana și toată echipa lor.

10. Rugați-vă pentru inițiativele Misiunii în Orașe care au loc în această diviziune.

Preluare de pe redesteptaresireforma.wordpress.com

 91 vizualizări,  1 astăzi