Ziua 99 - Voi merge... în toată lumea

100 zile de rugaciune 3 iulie 2020

„Şi am văzut un alt înger, care zbura prin mijlocul cerului cu o Evanghelie veşnică, pentru ca s-o vestească locuitorilor pământului, oricărui neam, oricărei seminţii, oricărei limbi şi oricărui norod”. – Apocalipsa 14:6 

„Dumnezeu vă oferă cu o mână credință — prindeți-vă de brațul Lui cel puternic — iar cu cealaltă mână vă oferă iubire — întindeți-vă mâna spre sufletele care pier. Hristos este calea, adevărul și viața. Urmați-L pe El. Nu umblați după firea pământească, ci după Duhul. Umblați așa cum a umblat El. Voia lui Dumnezeu este chiar sfințirea voastră. Lucrarea pe care o aveți de îndeplinit este să faceți voia Aceluia care vă susține viața spre slava Lui. Dacă munciți pentru voi înșivă, aceasta nu vă folosește la nimic. A munci pentru binele altora, a vă purta de grijă vouă înșivă mai puțin și a consacra mai serios totul lui Dumnezeu va fi bine primit de El, iar prin bogăția harului Său vă va fi răsplătit.” – Mărturii pentru comunitate, Vol. 2, p. 170 

Întrebări de suflet

Adventiștii de Ziua a Șaptea au o chemare unică, profetică, de a proclama Soliile celor Trei Îngeri în întreaga lume pentru pregătirea celei de-a doua veniri a lui Isus. Aceste mesaje pot fi rezumate astfel: 1) Dumnezeu este Creatorul tău, ești iubit și dorit de El. Acceptă în dar harul Lui și judecata va fi în favoarea ta. 2) Această lume cu toate sistemele sale anti-Dumnezeu este coruptă, lipsită de încredere și căzută. Pune-ți încrederea numai în Dumnezeu. 3) Satana, inițiatorul morții, mizeriei, egoismului, durerii și păcatului și toți cei care îmbrățișează minciunile sale vor fi distruși în curând pentru ca justiția și dragostea să fie restaurate în univers. Doar cei care își pun încrederea în Mântuitorul iubitor Isus Hristos vor fi mântuiți pentru veșnicie și transformați în persoane noi, care reflectă iubirea neegoistă a lui Dumnezeu. 

Este dorința ta aceea de a face tot ceea ce este cu putință pentru a ajunge la această lume pierdută cu dragostea lui Dumnezeu și cu mesajul pocăinței, mântuirii și judecății? Vei străluci ca reprezentant al lui Hristos într-o lume întunecată? Vei trăi, vorbi, îngrij, binecuvânta și iubi, acceptându-ți identitatea profetică ca Adventist de Ziua a Șaptea? 

Și dacă nu ești un Adventist de Ziua a Șaptea, este dorința ta accea de a te alătura poporului lui Dumnezeu din zilele din urmă, să fii botezat și să te implici în lucrarea lui Isus? 

100 de Zile de Rugăciune – 03 iulie

Mesajul pastorului Eugen Profir în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru studiul zilnic al Lecției Școlii de Sabat.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/SOXVhOEMHhM

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Freitag, 3. Juli 2020

Motive de laudă

  • J.S.: Dumnezeu a făcut minuni în a răspunde rugăciunilor noastre. Oamenii au fost eliberați de demoni și vrăjitorie și mulți au fost vindecați de boli spirituale și fizice. 
  • Viviana H.: Lăudat fie Domnul că în aceste 100 de zile de rugăciune El ne-a ajutat să formăm un grup mic în casa noastră cu vecinii și ei încep să-L cunoască pe Isus. 
  • Chadwick A.: Bebelușul meu aproape a murit sufocându-se. Pulsul îi scăzuse foarte tare și nu a putut respira o perioadă. Toți ne-am panicat și încercam să ne dăm seama ce să facem. Apoi mi-am amintit ce am citit în acea zi în cadrul celor 100 de zile de rugăciune (Privind la Isus) și m-am rugat, mijlocind pentru viața lui. Dumnezeu mi-a dat pace, convingându-mă că nu va muri. Am reușit să îi facem resuscitare cardio-pulmonară și după 15 minute în care nu a dat niciun semn de viață, a început să respire. La final l-am dus la spital, unde a fost stabilizat. Lăudat fie Dumnezeu că l-a salvat! 
  • T.E.: Am fost foarte binecuvântat în cele 100 de zile. Mă rugam pentru fratele meu care L-a părăsit pe Dumnezeu și și-a abandonat familia în urmă cu 7 ani. Nici măcar nu a participat la ceremonia mea de nuntă. În mod miraculos, fratele meu s-a întors acasă în aceste 100 de zile de rugăciune. El și-a mărturisit păcatele și acum este pe deplin predat lucrării lui Dumnezeu! 
  • Orusoso A.: Pe parcursul celor 100 de zile de rugăciune, eu și soțul meu L-am rugat Domnul să ne impresioneze inimile pentru a știi la ce membri ai familiei și la ce prieteni să mergem pentru a le oferi ajutor în timpul crizei. Deși afacerea mea a suferit financiar din cauza restricțiilor din martie,am mers la toți cei la care am fost conduși în diferite momente din acea perioadă. La începutul acestei săptămâni, am primit îndemnul de a-mi evalua finanțele, doar pentru a descoperi că, în ciuda tuturor cheltuielilor realizate pentru întreținerea zilnică, pentru plata facturilor mărite și pentru a-i ajuta pe ceilalți, finanțele mele nu au fost influențate negativ, așa cum mă temeam. Laudă fie adusă lui Dumnezeu! 

Motive de rugăciune

  • Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute pe tine și familia ta să îmbrățișezi pe deplin identitatea profetică, adventă, misionară din Apocalipsa 14. 
  • Rugați-vă pentru o inimă dispusă să intre în câmpul misiunii, fie că este local sau într-o țară străină. 
  • Rugați-vă pentru toți cei care încă suferă de coronavirus. Rugați-vă pentru vindecare și ca această pandemie să se încheie. 
  • Rugați-vă pentru o clinică mobilă din San Francisco, care se instalează pe proprietatea bisericii pentru a oferi îngrijire dentară și vizuală gratuită, plus screening medical gratuit. Vă rugăm să Îi cereți lui Dumnezeu să binecuvânteze pacienții cu vindecare fizică și spirituală. 
  • Rugați-vă pentru persoanele care au luat decizia de a fi botezați. Rugați-vă să se îndrăgostească de Isus și să ia o decizie fermă de a se preda Lui. 

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading