Ziua 98 - Voi merge... la cei din orașul meu

100 zile de rugaciune 2 iulie 2020

„Urmăriţi binele cetăţii în care v-am dus în robie şi rugaţi-vă Domnului pentru ea, pentru că fericirea voastră atârnă de fericirea ei!” – Ieremia 29:7 

„Simt că trebuie să subliniez necesitatea de a vă croi drum spre orașele mari. De ani de zile, Domnul ne-a tot îndemnat să ne facem această datorie, dar cu toate acestea, pentru marile centre populare s-a făcut doar puțin. Dacă noi nu ne apucăm de această lucrare în mod hotărât, Satana va înmulți dificultățile care nu vor fi ușor de trecut. Suntem cu mult în urmă în înfăptuirea lucrării care ar trebui făcută în aceste orașe mari de atât de mult timp neglijate. Lucrarea va fi acum mult mai greu de făcut decât cu câțiva ani în urmă. Însă, dacă preluăm această lucrare în Numele Domnului, barierele vor fi doborâte, iar biruințele vor fi ale noastre.” – Sfaturi pentru sănătate, p. 547 

Întrebări de suflet

Majoritatea oamenilor trăiesc în orașe. Deși Îl rugăm pe Dumnezeu să ne descopere când trebuie să ne mutăm în mediul rural, noi nu trebuie să neglijăm lucrarea din orașe. Miliarde de oameni sunt prinși fără speranță în dependențe, zgomot, distracții și stilul de viață al orașelor. 

Roagă-te ca Dumnezeu să îți dea o povară pentru slujirea în orașe. Poate El te cheamă să începi un „centru de influență”, o afacere care are ca scop slujirea, pentru a ajunge la sufletele pierdute din orașele lumii? Sau poate că El te cheamă pe tine și pe biserica ta să vă implicați într-o lucrare completă, prin diferite modalități de slujire pentru oamenii din orașul tău? 

100 de Zile de Rugăciune – 02 iulie

Mesajul pastorului Ovidiu Burbulea în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru studiul atent al scrierilor Spiritului Profetic.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/GMaPH8SLCoM

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Mittwoch, 1. Juli 2020

Motive de laudă

  • Grant L.: Pentru a compensa zilele de școală pierdute, guvernul Africii de Sud a extins săptămâna școlară la 6 zile, inclusiv sâmbăta. Conferința Uniunii Africii de Sud a făcut apel la guvern pentru a permite scutirea studenților Adventiști de Ziua a Șaptea de la cursurile din Sabat și guvernul a fost de acord. Îl lăudăm pe Dumnezeu că ne-a auzit rugăciunile! 
  • Dalmas O.: Laudă fie adusă Dumnezeului cel Atotputernic pentru că El este credincios promisiunilor Sale! Lucrez ca evanghelist cu literatură în Kenya. Am experimentat binecuvântarea lui Dumnezeu în timpul pandemiei. Am obținut o creștere a vânzărilor începând cu luna martie, iar tendința este constantă! 
  • Amanda M.: Țin legătura cu soldații americani din zona de război. Împărtășesc cele 100 de zile de rugăciune cu ei și Îl pot vedea pe Dumnezeu lucrând în inimile lor și în deciziile pe care le iau în câmpul de luptă. 
  • Anonim: Din câte îmi amintesc, tatăl meu a fost mereu alcoolic. Ca familie ne-am rugat ca Domnul să-l elibereze din această robie și cu siguranță a făcut-o! Tatăl meu participă la întâlnirile familiei din cadrul celor 100 de zile de rugăciune și este chiar entuziast să conducă momentele de rugăciune! 
  • Am primit rapoarte de la copii mici care participă cu pasiune la întâlniri de rugăciune din întreaga lume! Lăudat să fie Dumnezeu căci Duhul Său lucrează prin ei! 

Motive de rugăciune

  • Rugați-vă pentru orașul dvs. și pentru orașele lumii care se transformă din ce în ce mai mult în Sodoma și Gomora. Rugați-vă ca Dumnezeu să vă ajute familia și biserica în stabilirea unor centre de influență, și diverse modalități de a ajunge la miliardele de oameni care rătăcesc în întuneric în orașe. 
  • Rugați-vă pentru un magazin de alimente sănătoase din Letonia, deschis de un inginer milenial, care a renunțat la locul de muncă pentru a lucra cu normă întreagă în ceea ce el numește „evanghelizare prin afaceri”. Cereți-I lui Dumnezeu să binecuvânteze această afacere, să creeze conexiuni cu comunitatea și să le dea clienților foame de mâncare care le va aduce viața veșnică. Rugați-vă pentru toate centrele de influență din întreaga lume și ca mulți alți adventiști să înceapă afaceri concentrate pe misiune. 
  • Rugați-vă pentru un bar cu sucuri din Ogden, Utah, care se adresează tinerilor de acolo. Rugați-vă ca acesta să aibă succes și pentru ca această lucrare să fie reprodusă în multe locuri din lume. 
  • Rugați-vă pentru clinica Vibrant Life Medical and Wellness din Bangalore, India, care oferă tratamente naturale pentru boli cronice, cum ar fi hipertensiunea, obezitatea și diabetul. Vă rugăm să-I cereți lui Dumnezeu să toarne Duhul Său asupra personalului, astfel încât dragostea Lui să curgă prin ei către oamenii pe care îi slujesc. 

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading