Ziua 97 – Mă voi duce… la colegii mei de clasă

100 zile de rugaciune 1 iulie 2020

„Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelie, fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede…” – Romani 1:16

„Aplicați religia în școala vieții, în casa voastră, în toate căutările voastre.”  – Solii către tineret, p. 36

„[Satana] știe foarte bine că nu există nici o altă grupare care poate face atât de mult bine ca tinerii care s-au consacrat lui Dumnezeu. Dacă fac ceea ce este bine, tinerii pot avea o influență puternică. Pastorii sau laicii înaintați în vârstă nu pot avea nici jumătate din influența pe care o au tinerii devotați lui Dumnezeu asupra celorlalți tineri. Ei ar trebui să simtă că au asupra lor responsabilitatea de a-și salva semenii, chiar dacă aceasta se face cu sacrificiul plăcerilor și dorințelor lor. Timpul și chiar mijloacele trebuie consacrate lui Dumnezeu, dacă este nevoie.” – Solii către tineret, p. 204

Întrebări de meditat

Ești elev? Ai colegi de clasă, colegi studenți care caută să obțină o diplomă și o educație bună? Realizezi că ceea ce ai tu de oferit – evanghelia – e de o valoare mult mai mare decât o diplomă sau orice educație pe care ar putea să o ofere această lume? Colegii tăi știu că ești creștin, adventist de ziua a șaptea? Sau poate ai absolvit acum mult timp. Mai păstrezi legătura cu foștii colegi?

Dumnezeu te cheamă, fie că ești student într-un mediu creștin sau public, să fii o lumină pentru colegii tăi. Fie că interacționezi cu ei prin telefon, online (datorită pandemiei) sau în persoană, luminează lumina lui Isus!

Dacă ești părinte, ești chemat să-ți ajuți copilul prin a-i arăta cum să iubească precum Isus și cum să împărtășească evanghelia. 

Vei alege astăzi să devii misionar oamenilor din campusul tău școlar, un ambasador al lui Isus pentru foștii/actualii/viitorii tăi colegi?

100 de Zile de Rugăciune – 01 iulie

Mesajul pastorului Viorel Șestun în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru studiul zilnic al lecției Școlii de Sabat.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/DWqxTLgL_zM

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Dienstag, 30. Juni 2020

Motive de laudă

  • Lăudat fie Domnul pentru faptul că oferă nenumărate miracole financiare, locuri de muncă și susținere pentru atât de mulți oameni în acest timp de criză. 
  • Joel B.: Soția mea și cu mine am vizitat copiii noștri în Emiratele Arabe Unite. Datorită pandemiei am fost blocați acolo și cu toții am contractat COVID-19. Multe rugăciuni au fost înălțate pentru noi. Cu toții, exceptând-o pe soția mea, am supraviețuit. Încă îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru călăuzirea Lui. El știe ce este mai bine pentru familia noastră.
  • M.A.: Pe 9 iunie m-am trezit la ora 2 dimineața cu un om înarmat în camera unde eu și cu copiii mei dormeam. Amenința că îmi va ucide copiii. Ne era frică, însă i-am zis: “În numele lui Isus, pleacă!”. Dumnezeu mi-a ascultat strigătul, omul a plecat fără a ne dăuna. Dumnezeu este credincios!
  • Lindinkosi N.: În seara zilei 80 (în legătură cu vindecarea fizică), fratele meu aproape că își pierduse viața în fața ochilor noștri. Tensiunea lui arterială a fost mare și inima lui bătea cu putere. Tremura, gâfâia și starea lui se agrava  cu fiecare minut care trecea. I-am dat repede un cățel de usturoi și jumătate de linguriță de piper roșu dizolvat în apă. Apoi am îngenuncheat și ne-am rugat și până când am terminat noi rugăciunea, tensiunea lui s-a normalizat, tremorul i-a încetat și inima lui nu mai bătea cu putere. Am asistat la miracolul lui Dumnezeu de vindecare fizică în decurs de 10 minute!
  • Rodel L.: pe timp de carantină soția mea s-a gândit să organizeze un proiect social, o bancă de alimente. Aveam de gând să începem cu doar  30 de pachete de îngrijire, dar Dumnezeu a avut de grijă și a multiplicat mâncarea noastră și pachetele noastre, permițându-ne sa ajutăm familii nevoiașe din biserica și comunitatea noastră pentru lunile următoare. Toată lauda fie a Dumnezeului nostru minunat!

Motive de rugăciune

  • Rugați-vă pentru școlile voastre, profesorii și colegii voștri. Rugați-vă pentru curajul de a sta ca niște creștini care trăiesc pentru Hristos. Rugați-vă pentru ocazii de a le prezenta credința colegilor voștri. Dacă nu mai sunteți studenți sau elevi, rugați-vă pentru metode de a lua legătura cu foștii colegi.
  • Rugați-vă pentru misiunea în campusurile publice ce are loc în campusurile seculare peste tot în lume. Rugați-vă ca mai mulți studenți și profesori adventiști de ziua a șaptea să se angajeze în această misiune, ajungând la lume prin campusuri.
  • Rugați-vă pentru o recoltă bogată de suflete în toate proiectele de slujire care s-au mutat în mediul online datorită pandemiei. 
  • Rugați-vă pentru surorile însărcinate din întreaga lume care urmează să nască în curând. Rugați-vă pentru siguranță și protecție de virusul COVID-19 și pentru ca copiii să fie sănătoși. Rugați-vă ca acești copii să devină lucrători puternici pentru Hristos.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading