Ziua 96 - Voi merge... la colegii mei de serviciu

100 zile de rugaciune 30 iunie 2020

„Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri.” – Matei 5:16 

„Potrivit cu lumina pe care mi-a dat-o Dumnezeu, știu că astăzi cauza Sa are mare nevoie de reprezentanți vii ai adevărului Bibliei. Pastorii hirotoniți nu sunt în stare să pornească singuri în această misiune. Dumnezeu face apel nu numai la pastori, ci și la medici, surori medicale, colportori, lucrători biblici și alți lucrători laici consacrați, cu diferite talente, care să cunoască adevărul prezent pentru a avea în atenție nevoile orașelor mari neavertizate. Ar trebui să existe o sută de credincioși angajați activ în lucrare misionară personală acolo unde astăzi nu există decât unul. Timpul trece cu grăbire. Este mult de lucru înainte ca opoziția satanică să ne închidă calea. Trebuie pus în aplicare orice mijloc de care dispunem pentru ca ocaziile pe care le avem să poată fi folosite în mod înțelept.” – Ministry to the Cities, p. 108 

Întrebări de suflet

De fiecare dată când mergi la muncă, intri în câmpul misiunii tale. Dumnezeu știa că vei ajunge acolo înainte de a te naște și, dacă Îl vei lăsa, El va lucra prin tine pentru a-i conduce pe colegii tăi la piciorul crucii. 

Îl vei întreba pe Isus cui ar trebui să dai mărturie la locul de muncă? Vei începe să te rogi pentru toți colegii tăi pe nume și să îi ceri lui Dumnezeu oportunități de a-L împărtăși celorlalți pe Hristos? 

100 de Zile de Rugăciune – 30 iunie

Mesajul pastorului Chirilianu Eugen în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru gestionarea corectă a timpului pe care îl au copiii și tinerii.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/bypsEWIjuBk

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Montag, 29. Juni 2020

Motive de laudă

  • Divizia interamericană: în Guatemala, un membru al bisericii a inițiat organizarea studiilor biblice online, ceea ce a dus la botezul magistratului curții supreme din Quetzaltenango. Eforturile evanghelice online ale Uniunii Venezuelei de Vest au dus la 396 botezuri, inclusiv pastori și membri ai altor denominațiuni! 
  • Am primit nenumărate rapoarte despre biserici, familii, cupluri și persoane care au experimentat treziri spirituale, vindecări, oportunități de misiune și binecuvântarea specială a lui Dumnezeu în cele 100 de zile de rugăciune. Sunt mult prea multe pentru a le enumera pe toate aici! 
  • T. Beverly: Vom continua să ne rugăm ca grup, chiar și după ce se vor termina cele 100 de zile de rugăciune! 
  • Marlene M.: Sora mea și soțul ei lucrează pe o navă de croazieră și au rămas blocați acolo pentru câteva săptămâni. Mă rugam și posteam pentru ea. Am putut să împărtășesc versete cu ea în această perioadă înfricoșătoare și a urmărit programul „Hope Awakens” și întalnirile de evanghelizare online AWR. Acum a decis să fie botezată! 
  • Lillian K.: De când au început cele 100 de zile de rugăciune, mi-am petrecut timpul în rugăciune în loc să servesc prânzul la serviciu. Drept urmare, am experimentat vindecarea, iar pauzele de prânz au devenit momentele mele speciale la picioarele lui Isus. 

Motive de rugăciune

  • Rugați-vă pentru colegii voștri. Rugați-vă ca viața, cuvintele și acțiunile voastre să fie o mărturie a prezenței lui Isus în inima voastră. Cereți-I lui Dumnezeu să vă arate ce colegi ar putea fi deschiși să învețe mai multe despre Dumnezeu. 
  • Rugați-vă pentru susținerea lucrarii bisericii adventiste. Rugați-vă ca Dumnezeu să binecuvânteze eforturile pentru a continua activitatea de răspândire a Evangheliei. Rugați-vă pentru înțelepciune pentru conducători și lucrători și pentru ca Dumnezeu să asigure toate nevoile lor în slujire. 
  • Rugați-vă pentru sesiunea Conferinței Generale 2021. Rugați-vă pentru o direcție clară în ceea ce privește misiunea bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Rugați-vă ca toate alegerile și numirile de lideri din sesiunea GC din mai 2021 și tot restul anului 2021 să fie în conformitate cu voința Domnului pentru pentru a încheia lucrarea Sa pe pământ și pentru revenirea Lui curând. 

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading