Ziua 95 - Voi merge... la prietenii mei

100 zile de rugaciune 29 iunie 2020

„Nu este mai mare dragoste decât să-şi dea cineva viaţa pentru prietenii săi.” – Ioan 15:13 

„Fiecare membru al bisericii ar trebui să considere ca fiind o datorie deosebită a lui aceea de a lucra pentru cei care trăiesc în vecinătatea lui. Cercetați cum puteți ajuta mai bine pe cei care nu se interesează de cele religioase. Când stați de vorbă cu prietenii și vecinii voștri, arătați interes față de buna lor stare spirituală și materială. Prezentați-L pe Hristos ca pe Mântuitorul care iartă păcatele. Invitați-i pe vecini în familia voastră și citiți împreună cu ei din valoroasa Biblie și din cărțile care tâlcuiesc adevărurile ei. Lucrul acesta, însoțit de cântări simple și de rugăciuni arzătoare, le va mișca inima. Membrii comunității să se deprindă să facă această lucrare. Lucrul acesta este tot atât de esențial ca și acela de a salva sufletele întunecate din țările străine. În timp ce unii simt povară pentru sufletele celor din locuri depărtate, cei mulți, care sunt acasă, să simtă povara pentru sufletele prețioase din jurul lor și să lucreze sârguincios pentru salvarea lor.” – Mărturii pentru comunitate, Vol. 6, p. 276 

Întrebări de suflet

Isus ne consideră pe tine și pe mine prietenii Lui. Ce gând minunat! El a fost dispus să își dea viața pentru mântuirea noastră și a făcut-o chiar dacă acceptarea noastră a darului Său nu era garantată. 

Ai prieteni care încă nu-L cunosc pe Isus? Sau poate că ți-a fost frică să le vorbești despre Hristos de frica de a nu le pierde prietenia? 

Dacă Isus a fost dispus să-Și dea viața, tot ceea ce este El, pentru mântuirea prietenilor Săi, nu ar trebui să facem tot ce putem pentru a-i încuraja pe prietenii noștri să aibă o umblare plină de credință alături de Hristos? 

Cere-i lui Dumnezeu în rugăciune să-ți arate cum te poți implica cel mai bine în a le prezenta prietenilor tăi evanghelia. Cere-I să-ți ofere oportunități de a le împărtăși credința ta, iubirea lui Isus și cum pot experimenta harul mântuitor al lui Dumnezeu! 

100 de Zile de Rugăciune – 29 iunie

Mesajul pastorului Olivian Huean în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru tinerii loviți de ispite pentru că nu au ce face (lipsa unui program).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/kbP7Gl5NQA8

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Sonntag, 28. Juni 2020

Motive de laudă

  • Anonim: Pandemia de Coronavirus ne-a deschis ochii către apropierea revenirii lui Isus. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru cele 100 de zile de rugăciune. Ne rugăm mult mai mult acum ca familie. În luna mai am avut un accident teribil care ar fi trebuit să aibă ca rezultat răni grave, dar slavă lui Dumnezeu că am plecat cu toții fără nicio zgârietură! În ziua aceea ne rugasem de două ori în călatoria noastră. Dumnezeu este credincios! 
  • Ruth A.: M-am rugat ca Dumnezeu să-mi ofere ocazia de a-mi mărturisi credința vecinului meu și El mi-a deschis o ușă pentru a i-l prezenta pe Hristos. Este bolnav și a început să creadă în Dumnezeu! 
  • Biroul Diviziei Pacificului de Sud: Două rugăciuni specifice pentru pacienții cu COVID-19 au primit răspuns pozitiv. Ambii bărbați erau într-o stare extrem de critică și doar o minune urma să-i vindece. Cei doi s-au recuperat! 
  • Alicia S.: Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cele 100 de zile de rugăciune, deoarece prin această cale El mi-a dezvăluit toate păcatele mele nemărturisite, unul fiind egoismul, concentrându-mă doar pe propriile probleme. Rugăciunea zilnică pentru alții crează în mine o inimă mai grijulie și mai iubitoare. 
  • Lo R.: M-am rugat cu seriozitate pentru o persoană căreia să-i vorbesc despre Isus. M-am rugat ca cineva să mă întrebe cu sinceritate. Astăzi o doamnă m-a întrebat dacă am pliante pe care să i le ofer. Am spus că am o mulțime. I-am dat Calea către Hristos, i-am notat numărul de telefon și sper la mai mult. Este prima dată pentru mine când am o așa încredere în Dumnezeu. 

Motive de rugăciune

  • Rugați-vă pentru prietenii voștri necredincioși. Rugați-vă pentru înțelepciune pentru a împărtăși Evanghelia cu ei la momentul potrivit. 
  • Rugați-vă pentru cei ce trec prin provocări ale sănătății mintale, care se simt izolați, anxioși și neputincioși. 
  • Rugați-vă pentru o biserică din Toronto, Canada, organizată special pentru persoanele cu deficiențe de vedere, care oferă un loc confortabil pentru a se închina și a lega prietenii. Vă îndemnăm să vă rugați ca această slujire să crească și să fie implementată în multe locuri. 
  • Rugați-vă pentru toți liderii bisericii locale, pastori, precum și pentru administratorii și lucrătorii conferințelor, uniunilor, diviziunilor și Conferinței Generale. Rugați-vă ca Dumnezeu să le ofere înțelepciune pentru a sluji în cel mai bun mod în câmpurile lor de lucru. 

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading