Ziua 94 - Mă voi duce… la vecinii mei

100 zile de rugaciune 28 iunie 2020

„Iar a doua este următoarea: ‘Să-l iubeşti pe semenul tău ca pe tine însuţi.’ Nu există altă poruncă mai mare decât acestea.” (Marcu 12:31)

„Cea dintâi lucrare a creștinilor este să fie uniți în familie. Apoi, aceasta se va extinde asupra vecinilor de aproape și de departe. Cei care au primit lumină trebuie să lase lumina aceasta să strălucească mai departe în raze luminoase. Cuvintele lor, înmiresmate cu dragostea lui Hristos, trebuie să fie o mireasmă de viață spre viață.” (Căminul adventist, p. 37)

Întrebări pentru inima ta

Isus este conștient de sfera ta de influență. El cunoaște fiecare persoană cu care ajungi în contact. Vecinii noștri sunt câmpul nostru de misiune tot atât de mult precum oamenii din locuri îndepărtate. Avem privilegiul să interacționăm cu ei și să le fim lumină. Dar aceasta trebuie sa devină mai mult decât un zâmbet prietenos și ocazionala convorbire scurtă. Cum vor auzii ei adevărul dacă nimeni nu le arată și nu le spune?

Te vei ruga tu pentru ocazii de a construi legături de prietenie cu vecinii tăi cu scopul de a le da mărturie despre dragostea lui Isus față de ei? Dacă nu-ți cunoști vecinii, ești dispus să ieși din zona ta de confort și să li te prezinți? Ești dispus să te angajezi acestei slujiri importante de evanghelizare a vecinilor?

100 de Zile de Rugăciune – 28 iunie

Mesajul pastorului Claudiu Hriscu în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru reaprinderea interesului pentru părtășie și închinare comună.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/Nu-CKWR3I2I

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Samstag, 27. Juni 2020

Motive de laudă

  • Jon R.: „Pandemia a adus împreună cele trei biserici din districtul nostru în timp ce ne uneam cu toții în rugăciune online în fiecare zi pe timpul celor 100 de zile de rugăciune. Îl lăudăm pe Domnul, suntem uniți în inimă și misiune mai mult ca niciodată!”
  • Jackie N.: „Îl laud pe Dumnezeu! Am fost mai mult de 20 de membri ai familiei într-un singur cămin pe timp de carantină, dar pot mărturisii că nu am suferit de foame și nimeni nu s-a îmbolnăvit!”
  • Aldo N.: „Pe timpul celor 100 zile de rugăciune am învățat să mă rog cu umilință. Ca rezultat, Dumnezeu ne-a binecuvântat pe mine și soția mea, care nu putea avea copii, iar care acum este însărcinată!”
  • N.J.: „Eu și cu mama mea ne-am rugat în fiecare dimineață la ora 5 a.m. și seara la 12 pentru tatăl meu în vârstă de 88 de ani și pentru sora mea să se împace. Domnul fie lăudat, cei doi au venit în vizită și împăcarea are loc!”
  • Gloria: „Am avut ocazia să slujesc în cartierul meu împărtășind fluturașe ce conțineau principiile de sănătate ale lui Dumnezeu. Dumnezeu m-a ajutat să ies din zona mea de confort și acum am o conexiune cu oamenii din cartierul meu!”

Motive de rugăciune

  • Rugați-vă pentru vecinii voștri și pentru cartierul vostru. Rugați-vă pentru ocazii divine de a va conecta, a-i ajuta și de a înființa prietenii cu vecinii voștri pentru a putea să aduceți lumina lui Hristos în viețile lor.
  • Rugați-vă pentru “ReNewed Hope” (“Speranță reînnoită”), un depozit alimentar în Overland Park, Kansas. Ei împărtășesc mâncare, încurajare și speranță la 600 de familii (2,500 to 3,000 people) în fiecare săptămână și au împărtășit mai mult de 2,000 de studii biblice și exemplare ale cărții “Calea către Hristos” în engleză și în spaniolă. Rugați-vă pentru toate depozitele alimentare și programele de slujire prin acțiuni sociale ale bisericii noastre de pretutindeni.
  • Rugați-vă pentru toți cei care sunt angajați în slujire online prin social-media, videoclipuri, aplicații și pagini web de studii biblice. Rugați-vă pentru recoltă bogată!
  • Rugați-vă pentru căsătorii ce sunt pe punctul de divorț. Cereți-i lui Dumnezeu să vindece relațiile, rugați-vă pentru iertare și o dragoste asemenea celei lui Hristos să fie trezită!

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading