Ziua 91 – Promisiunea vieții

100 zile de rugaciune 25 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„. . . Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta, iubind pe Domnul Dumnezeul tău, ascultând de glasul Lui şi lipindu-te de El, căci de aceasta atârnă viaţa ta şi lungimea zilelor tale şi numai aşa vei putea locui în ţara pe care a jurat Domnul că o va da părinţilor tăi, lui Avraam, Isaac şi Iacov.”  Deuteronomul 30:19-20

„Dătătorul Vieții îi va chema pe cei răscumpărați la prima înviere și până la acea oră triumfătoare, când va suna ultima trâmbiță și vasta armată va înainta spre victoria veșnică, fiecare sfânt adormit va fi păstrat în siguranță și va fi păzit, ca o bijuterie prețioasă, pe care  Dumnezeu o cunoaște pe nume. Prin puterea Mântuitorului care a locuit în ei în timp ce trăiau și pentru că au fost părtași la natura divină, ei sunt ridicați din morți.” Maranatha, p. 300

Întrebări de suflet

Ce adevăr minunat! Dumnezeu, Sursa Vieții, dorește să ofere tuturor celor care cred puterea de a trăi o viață de dragoste, credincioșie și neprihănire pe această parte a cerului. Dar nu doar atât, El oferă cu bucurie viața veșnică copiilor Săi, pentru ca ei să trăiască cu El pentru totdeauna, într-o sănătate perfectă, în fericire, bucurie și armonie. Lăudat fie El!

Ți-ai însușit realitatea plină de vești bune, care dă viață, care ne transformă și ne îmbogățește, disponibilă pentru noi în Isus? Aștepți tu cu nerăbdare ziua învierii, când toți cei care cred vor primi un trup nemuritor pentru a se bucura de viața veșnică cu Dumnezeul nostru iubitor și mult prețuit?

100 de Zile de Rugăciune – 25 iunie

Mesajul pastorului Ionel Gavriliță în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru limitarea corupției și a furtului de materiale sanitare.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/hJ7GMTGblpA

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Mittwoch, 24. Juni 2020

Motive de laudă

  • Carme A.: Sunt o mama singură, cu trei copii, studentă la zi, lucrez și sunt implicată foarte mult în slujirea bisericii noastre. În ciuda presiunilor uriașe asupra timpului și puterii mele, Dumnezeu mă călăuzește prin toate acestea. Am organizat virtual programul 100 de Zile de Rugăciune pentru copii, tineri și adulți în fiecare zi. Tinerii sunt foarte implicați, se roagă și pun întrebări. Deși am dificultăți financiare în ce privește școala, Îl pot lăuda pe Dumnezeu pentru că m-a învățat atât de multe lucruri și m-a binecuvântat atât de mult în timpul acestei pandemii. Iubesc să fac misiune!
  • Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru experiențele de reînnoire a puterii spirituale experimentate de unii misionari din Orientul Mijlociu. Unii dintre aceștia se îndepărtaseră de biserică din cauza descurajării și lipsei de redeșteptare. Însă datorită rugăciunii unite online în timpul celor 100 de Zile de Rugăciune, au început să-și dorească din nou să facă parte din comunitate. 

Motive de rugăciune – Joi, 25 Iunie, 2020

  • Roagă-te să experimentezi viața din belșug pe care ți-a promis-o Isus. 
  • Roagă-te pentru imigranții adventiști și pentru cei care depind de viză și care, din cauza statutului lor legal, nu au acces la ajutor guvernamental în timpul acestei pandemii. Roagă-te ca să primească lucrurile de bază necesare vieții. 
  • Roagă-te pentru adventiștii și neadventișii care au fost infectați cu Covid-19.
  • Roagă-te  pentru Școala Rostok din Rusia, care are în grijă copii cu nevoi speciale, cărora le predă o curriculă hristocentrică, iubitoare, care aduce bucurie copiilor și părinților lor. Roagă-te ca Dumnezeu să binecuvânteze această lucrare importantă, pe cei care o fac, pe elevi și pe părinții lor.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading