Ziua 90 – Promisiunea puterii

100 zile de rugaciune 24 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Pot totul prin Hristos care mă întărește.” Filipeni 4:13

„Mi-aș dori ca toți să își dea seama ce posibilități și oportunități sunt pentru toți cei care își pun încrederea în Hristos.” Scrisoarea 45, 1893, par. 33

Întrebări de suflet

Dumnezeu este Atotputernic. Nimic nu este prea greu, prea complex sau prea dificil pentru El – Creatorul întregii realități. El alege să Își folosească puterea pentru a ajuta, vindeca și restaura. Deoarece cuvintele Sale sunt putere și viață, toate poruncile, îndrumările și instrucțiunile Sale ajung la noi cu promisiunea că vor fi pe deplin realizate în viețile noastre, cu condiția credinței. Credința descătușează puterea promisă pentru o viață de credință. 

Vei alege astăzi să crezi că puterea lui Dumnezeu stă la dispoziția ta prin credință? Vei avea tu încredere în Isus, Cuvântul făcut trup, că te va face în stare să faci voia Lui? Vei conlucra cu Isus pentru a trăi o viață de vindecare, de ajutor, de restaurare?

100 de Zile de Rugăciune – 24 iunie

Mesajul pastorului Beniamin Gavril în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru creșterea interesului pentru spiritualitate în detrimentul materialismului.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/EaOuNJBY0SM

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Dienstag, 23. Juni 2020

Motive de laudă

  • Sora D.: Multă vreme l-am tot încurajat pe fratele meu să meargă la biserică. Acum, când ne închinăm online, ni se alătură în fiecare Sabat! Roagă-te ca el să-și predea inima Domnului, iar Dumnezeu va face o cale ca el să meargă la biserică. 
  • Gem C.: Îl lăudăm pe Domnul pentru numeroșii lideri de rugăciune din Filipine ale căror vieți au fost schimbate în timpul acestor timpuri de rugăciune. Inițial, câțiva dintre acești lideri au fost reticenți în a accepta chemara de a fi lideri de rugăciune, dar acum mulți au găsit multă bucurie în credință. De fapt, sesiune online de rugăciune au devenit sursa puterii lor în timpul acestei pandemii.

Motive de rugăciune – Miercuri, 24 Iunie 2020

  • Roagă-te să ai credință în promisiunea lui Dumnezeu că îți va da mereu putere să faci voia Lui. 
  • Roagă-te pentru căsniciile cu probleme, ca să fie vindecate și ca partenerii care s-au distanțat să se împace, iar Isus să de devină centrul căsătoriei oricărui credincios. 
  • Roagă-te pentru sora T. din Tanzania, care suferă în multe feluri din cauza deciziei ei de a deveni adventistă de ziua a șaptea. 
  • Roagă-te pentru un centru nou din Belarus, care oferă un spațiu de joacă, servicii pentru persoane cu nevoi speciale și multe alte lucruri. Roagă-L pe Dumnezeu să binecuvânteze și să dezvolte această misiune vitală și să îi ajute pe angajați să Îl prezinte pe Dumnezeu beneficiarilor. 

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading