Ziua 89 – Promisiunea înțelepciunii

100 zile de rugaciune 23 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Dacă vreunuia dintre voi îi lipseşte înţelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă şi fără mustrare, şi ea îi va fi dată.” Iacov 1:5

„Dumnezeul pe care Îl slujim nu caută la fața omului. El, care i-a dat lui Solomon, duh de discernământ și înțelepciune, este gata să dea aceeași binecuvântare astăzi copiilor Săi. “Dacă cuiva îi lipsește înțelepciunea”, declară Cuvântul Său, „s-o ceară de la Dumnezeu, care dă cu mână largă, fără mustrare, și ea îi va fi dată”. (Iacov 1, 5.) Când un purtător de poveri dorește înțelepciune mai mult decât bogăție, putere sau renume, el nu va fi dezamăgit. Unul ca acesta va învăța de la Marele Învățător nu numai ce să facă, ci și cum să lucreze, așa încât să primească aprobarea divină.”  Profeți și Regi, p. 31

Întrebări de suflet

Isus este Înțelepciune. El știe mereu care este cel mai înțelept lucru de făcut, cel mai înțelept sfat, cel mai înțelept mod de a înainta. Viața ne întâmpină cu multe provocări cu privire la vocație, familie, slujirea în biserică, mereu avem nevoie de înțelepciune divină. Slăvit fie Dumnezeu, El este mai mult decât doritor să dea înțelepciune tuturor celor ce o cer!

Ai vrea să dai la schimb neghiobia gândurilor tale pentru înțelepciunea care vine de la Dumnezeu? Ești tu gata să accepți sfatul lui Dumnezeu atunci când nu se potrivește cu „înțelepciunea” acestei lumi sau cu propriile tale idei? Îți vei deschide tu inima față de sfaturile înțelepte ale lui Isus care te vor duce la o viață de neprihănire și dragoste?

100 de Zile de Rugăciune – 23 iunie

Mesajul pastorului Ștefan Ropotică în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru creșterea sensibilității față de nevoile celorlalți (acțiuni sociale, binefacere).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/gQlXYStnFBw

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Montag, 22. Juni 2020

Motive de laudă

  • Enock C.: Să-I aducem laudă și glorie lui Dumnezeu. În timpul restricțiilor am studiat în fiecare zi cartea Genezei, în familie, studiul fiind condus de fiul nostru de 27 de ani. A fost o mare binecuvântare să ne dăm seama cât este de valoroasă cartea Genezei. Am dezvoltat, ca familie, o cultură biblică. 
  • Robert. C.: În timpul unei serii evanghelistice online pe care tocmai am finalizat-o în Conferința Arizona, a fost deschisă o linie telefonică pentru rugăciuni de mijlocire, pe toată durata săptămânii. Zeci de persoane au fost botezate în biserici, în râuri și în piscine!

Motive de rugăciune – Marți, 23 Iunie 2020

  • Roagă-te să ți se descopere înțelepciunea divină pe măsură ce petreci timp cu Dumnezeu. 
  • Roagă-te pentru școlile, bisericile și instituțiile adventiste care iau în considerare, cu precauție și rugăciune, măsuri de redeschidere. 
  • Roagă-te pentru membrii adventiști singuri, ca să experimenteze simțământul de împlinire în Isus și să găsească un partener evlavios. 
  • Roagă-te pentru Spitalul Adventist Tokyo, care a slujit orașul mai mult de 90 de ani. Roagă-L pe Dumnezeu să binecuvânteze și să dezvolte lucrarea pentru ca oamenii din Tokyo să găsească vindecare fizică și spirituală.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading