Ziua 88 – Promisiunea dragostei

100 zile de rugaciune 22 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Te iubesc cu o iubire veşnică, de aceea îţi păstrez bunătatea Mea!” Ieremia 31:3

„Un plan a fost gândit, prin care minunăția harului și dragostei lui Hristos să fie arătate, descoperite lumii. Prin prețul infinit plătit de Fiul lui Dumnezeu pentru răscumpărarea omului, este relevată dragostea lui Dumnezeu. Acest glorios plan de salvare este amplu și oferă salvare întregii lumi. Păcătoși, oameni căzuți, pot fi desăvârșiți în Isus prin iertarea păcatului și îndreptățirea lui Hristos..” Solii către tineret, p. 137

Întrebări de suflet

Dumnezeu este dragoste. Când te deschizi către această realitate și începi să vezi tot ce face El prin lentilele unei iubiri perfecte, viața ta va fi transformată și va reflecta dragostea lui Dumnezeu, fiind un canal de răspândire a acesteia. Fiecare promisiune a lui Dumnezeu este o promisiune născută din dragoste. Dumnezeu, prin dragostea Sa, dorește să facă din tine un om al iubirii. 

I-ai permis iubirii lui Dumnezeu să își facă lucrarea de topire a egoismului din inima ta? Îl vei lăsa pe Isus, prin Cuvântul Său, să redefinească dragostea adevărată, să înțelegi cum se simte, cum arată și cum acționează ea? Vei accepta acest proces de transformare într-un om al iubirii?

100 de Zile de Rugăciune – 22 iunie

Mesajul pastorului Florin Istrate în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru implicarea copiilor, adolescenților și a tinerilor în activitățile bisericii.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/nKI-CTdwsLw

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Sonntag, 21. Juni 2020

Motive de laudă

  • Francisca A.:  Programul 100 de Zile de Rugăciune ne-au ajutat pe mine și pe copiii mei să ne rugăm în fiecare dimineață și seară. Îl laud pe Dumnezeu pentru acest timp de rugăciune. Prietena fiicei mele a venit în vizită și s-a bucurat și ea de această experiență. Când a plecat acasă, și-a convins familia să se roage în fiecare zi, ceea ce ei fac cu plăcere acum.
  • Mike se confrunta cu mari dificultăți în timpul restricțiilor. Într- zi, în timp ce căuta un program TV, a descoperit Hope Channel. „Am nevoie de speranță”, și-a spus el. A început să urmărească studiile biblice interactive și alte programe inspiraționale. A urmărit întreaga serie despre Daniel, apoi și pe următoarea, despre Apocalipsa. Ca rezultat al studiilor sale, a decis să-și predea complet inima lui Isus! 

Motive de rugăciune – Luni, 22 Iunie 2020

  • Roagă-te să înțelegi mai mult și mai în profunzime dragostea lui Dumnezeu, să o poți primi și aplica în viața ta. 
  • Roagă-te pentru Evangeline N. și mulți alții care se luptă cu cancerul și alte boli. Roagă-te pentru vindecare. 
  • Roagă-te pentru membrii nou-botezați care s-au alăturat bisericii cu puțin înainte sau chiar în timpul pandemiei Covid-19. Roagă-te ca decizia lor pentru Hristos să nu fie umbrită de lipsa părtășiei creștine și a programelor de la biserică. 
  • Roagă-te pentru biserica adventistă Hamilton din Canada. Cere-I lui Dumnezeu să binecuvânteze metodele creative de slujire din cadrul centrului „Really Living”, care oferă un centru comunitar, cursuri de gătit, servicii gratuite de schimbare a uleiului, un spațiu de vânzare pentru băuturi de tip smoothie și un spațiu de escaladă de interior.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading