Ziua 87 - Promisiunea bucuriei

100 zile de rugaciune 21 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Așteptarea celor neprihăniți nu va fi decât bucurie.” Proverbe 10:28a

„Sufletul care prețuiește dragostea lui Hristos va fi plină de libertate, lumină și bucurie. Într-un astfel de suflet nu vor avea loc gânduri împărțite. Întregul om tânjește după Dumnezeu. El nu întreabă un om care este datoria sa, ci pe Hristos, sursa înțelepciunii.”  Reflecting Christ, p. 114

Întrebări de suflet

Ai simțit vreodată „bucuria Domnului”? Bucuria de a fi cu Dumnezeu, de a fi în comuniune cu El prin rugăciune și Cuvântul Său? Când prinzi o frântură din Isus în frumusețea Sa imaculată, toată „distracția” oferită de această lume devine fadă și nesemnificativă. Isus, cu farmecul Său de neegalat, își va umple inima cu o bucurie literalmente cerească!

Îți dorești să experimentezi bucuria cereasca? Bucuria salvării, bucuria credincioșiei, bucuria armoniei și colaborării cu Dumnezeu? 

De ce nu Îl rogi pe Dumnezeu azi să-ți dea să guști din bucuria Lui, petrecând mai mult timp cu El în rugăciune și meditare asupra Cuvântului Lui?

100 de Zile de Rugăciune – 21 iunie

Mesajul pastorului Gigi Văraru în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru persoanele neadventiste din familiile noastre (rude apropiate).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/v4tSwun8hmw

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Samstag, 20. Juni 2020

Motive de laudă

  • Novo Tempo (postul tv afiliat Hope Channel în Brazilia) este dedicat în totalitate evanghelizării. Săptămâna dinaintea Paștelui este un moment special de evanghelizare în Diviziunea America de Sud. Când toate bisericile au fost închise în timpul pandemiei, liderii s-au rugat. Au decis să organizeze o întâlnire de evanghelizare virtuală cu evanghelistul Luís Gonçalves, care a avut ca rezultat 30 256 de cereri de botez! Cu siguranță Dumnezeu face ca toate lucrurile să lucreze spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu!
  • Anonim: Prin mesajele din programul 100 de Zile de Rugăciune am conștientizat cât de multă nevoie am de Isus. Îl laud pe Dumnezeu pentru dragostea Sa și harul pe care le revarsă asupra mea!

Motive de rugăciune – Duminică, 21 Iunie 2020

  • Roagă-te pentru ca inima ta să fie umplută în fiecare zi cu bucurie cerească. 
  • Roagă-te pentru credincioșii care se confruntă cu diverse încercări legate de păzirea Sabatului. Roagă-te ca credincioșia lor să strălucească în lumina provocărilor și persecuției. 
  • Roagă-te pentru Colegiul Adventist Naga View din Filipine, ca să rămână viabil în ciuda pandemiei Covid-19. 
  • Roagă-te ca pandemia Covid-19 să ia sfârșit.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading