Ziua 84 – Un nou început!

100 zile de rugaciune 18 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuieşte în voi şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu sunteţi ai voştri? Căci aţi fost cumpăraţi cu un preţ. Proslăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.”  – 1 Corinteni 6:19-20

„Fără o cunoaștere a principiilor sănătății, nimeni nu este potrivit responsabilităților vieții.” – Ministry of Healing, p. 271

Întrebări de suflet

Dumnezeu e foarte interesat de binele nostru per total. El dorește să fie consultat nu doar atunci când avem probleme de sănătate, ci este dispus să ne ajute să învățăm cum să prevenim multe din bolile actuale și să ne întărim sistemul imunitar. De aceea ne-a dat principii simple dar extrem de eficiente. Aceste principii sunt: hrană sănătoasă, exercițiu fizic regulat, folosirea și consumarea apei curate, expunerea la soare, cumpătarea, aerul curat, odihna corespunzătoare și încrederea în Dumnezeu.

S-ar putea ca deja să cunoști unele din aceste principii, dar le și aplici? De ce să nu învățăm aceste principii, și cu ajutorul Duhului Sfânt, să le și punem pe toate în aplicare?

100 de Zile de Rugăciune – 18 iunie

Mesajul pastorului Dorel Lupulese în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru diversificarea metodelor de misionarism (în context cu vremurile).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/VyDPOXCFu3U

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Mittwoch, 17. Juni 2020

Motive de laudă

  • Bernard O.: Noi Îl lăudăm pe Dumnezeu. El ne-a dat puterea să facem o întâlnire de evanghelizare în Kitale, Kenya, în timpul pandemiei. Am putut să slujim întregului orășel. Multe Biblii au fost împărțite!
  • Anonim: Vreau să Îl laud pe Dumnezeu! În timpul acestei carantinări am avut ocazia să urmăresc pe internet diferite predici adventiste din toată lumea! Una dintre mărturiile prezentate m-a impresionat foarte tare. Aceasta a venit din partea unui bărbat care era homosexual și Dumnezeu l-a vindecat. Și eu am luptat cu un păcat în secret de mult timp, dar la auzirea acestei mărturii am fost convins că nimic nu-i este imposibil lui Dumnezeu. M-am rugat și m-am rugat, iar Dumnezeu mi-a oferit victorie! Aleluia!

Motive de rugăciune – Joi, 18 Iunie, 2020

  • Roagă-te pentru voința și puterea de a implementa în viața ta și a familiei tale a toate principiile sănătății instaurate de Dumnezeu.
  • Roagă-te pentru un restaurant adventist în Kingston, Jamaica. Acesta combină sandwich-urile vegetariene cu cărțile creștine și un colț al copiilor. Cere-i lui Dumnezeu să aducă clienții potriviți acolo, și ca dragostea Lui să fie revărsată asupra lor prin intermediul persoanelor care lucrează acolo.
  • Roagă-te ca Dumnezeu să trezească un interes mai adânc în tot poporul advent legat de scrierile profetice ale lui Ellen G. White.
  • Roagă-te pentru un centru de ajutor pentru familiile cu copii care au autism în Porto Alegre, Brazilia. Acesta funcționează cu ajutorul unor voluntari dedicați în a oferi un mediu deschis și prietenos. Roagă-te pentru îndrumare divină, și ca Duhul Sfânt să lucreze prin intermediu voluntarilor pentru a ajunge la comunitatea de acolo.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading