Ziua 83 – Importanța naturii

100 zile de rugaciune 17 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

Domnul Dumnezeu a luat pe om şi l-a aşezat în grădina Edenului, ca s-o lucreze şi s-o păzească.” – Geneza 2:15

„Lui Isus Îi plăcea mult să adune poporul în jurul Său sub cerul albastru, pe vreo coastă înverzită de deal sau pe ţărmul de lângă lac. Aici, înconjurat de lucrările propriei Sale creaţii, El putea să le abată minţile de la ceea ce era artificial la cele naturale. În creşterea şi evoluţia naturii erau descoperite principiile împărăţiei Sale. Când îşi ridicau ochii către munţii lui Dumnezeu şi priveau minunatele lucrări ale mâinii Sale, oamenii puteau învăţa lecţii preţioase despre adevărul divin.” – Divina Vindecare, p. 54

Întrebări de suflet

Majoritatea oamenilor trăiesc în ziua de azi în orașe și așezări urbane. Înconjurați de structuri artificiale făcute de om, respirând aerul poluat și bombardați în mod constant de zgomot, este dificil să ai un timp liniștit și de reflecție cu Dumnezeu și să te bucuri de minunatele lucrări din natură. Dar, petrecerea timpului în natură reîmprospătează corpul și mintea

Cât din timpul tău este petrecut în medii artificiale sau privind la conținut digital? Cât de des îți iei timp să apreciezi frumusețea naturii create de Dumnezeu? De ce să nu îți programezi regulat un timp deosebit în cadrul naturii de aici înainte pentru a comunica cu Dumnezeu și a învăța de la natură lecții spirituale importante?

100 de Zile de Rugăciune – 17 iunie

Mesajul pastorului Alexandru Fudulea în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru creșterea numărului de lucrători la secerișul pământului.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/o0vySgEiUAk

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Dienstag, 16. Juni 2020

Motive de laudă

  • Stephen A.: Îl laud pe Dumnezeu pentru cele 100 de zile de rugăciune. Devoționalele zilnice mi-au dat ocazia să mă rog cu fiul meu de 9 ani.
  • Anonymous: Cele 100 de zile de rugăciune m-au provocat să umblu mai aproape și mai credincios cu Dumnezeu. Chiar mă lupt cu o grămadă de probleme, dar văd victoria ca posibilă în Isus. Laudă Lui!

Motive de rugăciune – Miercuri, 17 Iunie, 2020

  • Roagă-te să ai ochii deschiși și să poți vedea lecțiile spirituale ale naturii. Roagă-te ca Domnul să îți arate căi prin care să petreci mai mult timp cu El în natură. 
  • Roagă-te pentru misionari, lucrătorii biblici din linia întâi și pentru Global Mission Pioneers, lucrarea care slujește peste tot în lume pe întinsul teritoriilor periculoase.
  • Roagă-te pentru bisericile care nu au crescut de mult timp să trăiască o reînviorare pentru misiune.
  • Roagă-te pentru Conferința Generală în timp ce încearcă să găsească metode prin care să sprijine bisericile locale din toată lumea în timpul pandemiei. 

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading