Ziua 82 – Cumpătarea

100 zile de rugaciune 16 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Zic, dar: umblaţi cârmuiţi de Duhul şi nu împliniţi poftele firii pământeşti.– Galateni 5:16

„Dacă puterea unui apetit răsfățat are o influență atât de mare asupra rasei umane, încât a fost nevoie de însuși Fiul lui Dumnezeu să sufere un post de aproape șase săptămâni pentru a-i frânge stăpânirea, ce lucrare importantă stă și înainte creștinului! Și totuși, oricât de mare este lupta, el poate învinge. Cu ajutorul puterii divine care s-a împotrivit celor mai aprige ispite pe care Satan le putea concepe, și acesta poate fi pe deplin învingător în lupta cu răul, și va putea ca la final să poarte coroana victoriei în împărăția lui Dumnezeu” – Counsels on Diet and Foods, 167.

Întrebări de suflet

Păcatul ne perturbă viețile la toate capitolele. Acesta ne aduce dezechilibre în viață și ne împinge la diferite extreme. În zona alimentației și a stilului de viață aceste extreme duc la diferite probleme de sănătate care au efecte negative atât asupra noastră, cât și asupra celorlalți.

Doar în conectarea zilnică cu Duhul Sfânt putem găsi puterea de a fi cumpătați în toate.

Vei alege azi să-i ceri lui Dumnezeu să te ajute în a fi cumpătat în ceea ce ține de alimentație, în felul cum îți folosești timpul, în mijloacele media pe care le folosești pentru divertisment și informare, și în stilul tău de viața per total? Vei accepta harul Lui și vei avea încredere că poți primi victoria pe măsură ce te bazezi doar pe El?

100 de Zile de Rugăciune – 16 iunie

Mesajul pastorului Enoh Felea în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru respectarea demnității umane (sub toate aspectele).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/FG5HbsnEXc0

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Montag, 15. Juni 2020

Motive de laudă

  • Jay W.: “M-am rugat în mod deosebit ca Domnul să deschidă ocazii de conectare cu vecinii mei în această perioadă de pandemie fiindcă nu prea îi cunosc. Dumnezeu mi-a răspuns la rugăciune și am putut să stabilesc o conexiune cu ei. Știu că are un plan pentru salvarea lor!”
  • La început de Aprilie, Adventist World Radio în colaborare cu Uniunea Moldova a susținut întâlniri evanghelistice pe Facebook, YouTube și Zoom. 28 de păstori din Moldova au început să facă transmisiuni pe aceste rețele. Aceasta a dus la peste 25,500 de persoane care doresc să fie contactate în legătură cu cele discutate și peste 40 de persoane s-au înscris pentru pregătirile de botez!

Motive de rugăciune – Marți, 16 Iunie, 2020

  • Roagă-te ca Duhul Sfânt să dezvolte în tine cumpătare în toate, în special în ceea ce ține de alimentație, consum media și somn.
  • Roagă-te pentru biserica din nordul Ugandei. Mesajul advent este transmis la radio, ceea ce e văzut de alte denominațiuni ca un atac. Roagă-te ca inimi să fie topite și mulți vor găsi adevărul!
  • Roagă-te pentru lucrarea misionară care se face cu oamenii străzii în St. Louis, SUA. Roagă-te pentru toți care sunt implicați în această lucrare să fie umpluți de Duhul Sfânt și să Îl reflecte pe Isus în timp ce servesc oamenilor fără adăpost.
  • Roagă-te pentru ca pandemia de COVID-19 să ia sfârșit.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading