Ziua 80 - Vindecarea fizică

100 zile de rugaciune 14 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Domnul îl sprijineşte, când este pe patul de suferinţă: îi uşurezi durerile în toate boalele lui” Psalmul 41:3 

Dumnezeu dorește să readucă sănătatea celui bolnav astăzi, ca și atunci când Duhul Sfânt a rostit aceste cuvinte prin psalmist. Iar Hristos este astăzi același Medic plin de compasiune care a fost și în timpul lucrării Sale pământești. În El se găsește balsam vindecător pentru fiecare boală, putere întăritoare pentru orice neputință. Ucenicii Săi de astăzi trebuie să se roage pentru cei bolnavi cu același zel cu care s-au rugat ucenicii din vechime. Și vor avea loc vindecări; căci “rugăciunea credinței îi va salva pe cei bolnavi”. Avem puterea Duhului Sfânt, siguranța netulburată a credinței, care poate cere împlinirea făgăduințelor lui Dumnezeu. Promisiunea Domnului: “Își vor pune mâinile peste cei bolnavi și ei se vor însănătoși” este tot atât de demnă de încredere acum, ca și în zilele apostolilor. Ea arată privilegiul pe care-l au copiii lui Dumnezeu, iar credința noastră ar trebui să se prindă de tot ceea ce înseamnă acest lucru.” Divina Vindecare, pag. 226

Întrebări de suflet

  • Dumnezeu are puterea de a vindeca orice boala cu un singur cuvânt. El a promis că toți cei care cred în El vor fi vindecați. Fie că acest lucru se întâmplă în această viață, sau la înviere, este la latitudinea Lui prin înțelepciunea Lui perfectă. Suntem încurajați să ne rugăm pentru bolnavi cu credință în Vindecătorul Atotputernic. De multe ori nu consultăm capacitatea Lui de a vindeca până când nu am epuizat fiecare opțiune pământească; și, deși este important să facem tot ce putem pentru a preveni boala și pentru a o trata, ar trebui să mergem întotdeauna la Dumnezeu mai întâi și să căutăm îndrumarea Lui în timp ce ne ocupăm de boală.
  • Crezi în puterea lui Dumnezeu de a vindeca? Ai încredere că El știe cel mai bine când să se vindece și când să nu vindece? Ești dispus să iti predai viața în mâinile Sale în timp de sănătate, astfel încât să rămâi credincios și în timp de boală? Vei accepta vindecarea Lui când vine sub forma unei schimbări de stil de viață?
100 de Zile de Rugăciune – 14 iunie

Mesajul pastorului Iulian Condrachi în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru centrele adventiste de medicină preventivă din România.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/4M1lzaAX53c

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Samstag, 13. Juni 2020

Motive de laudă

  • Biserica Adventistă a putut să recruteze peste 10.600 de misionari digitali în doar câteva zile. Drept urmare, conținutul studiului biblic adventist este în căutare și apare în partea de sus a listei în rezultatele căutării pe Google și YouTube.
  • În Filipine, sute de tineri se roagă în grupuri de rugăciune masive și lanțuri de rugăciuni online. Redesteptarea și multe minuni au venit ca rezultat al acestora!

Motive de rugăciune – duminică, 14 iunie 2020

  • Rugați-vă pentru mai multă credință în puterea de vindecare a lui Dumnezeu. Rugați-vă pentru putere pentru a adopta un stil de viață sănătos.
  • Rugați-vă pentru școlile adventiste din întreaga lume, deoarece acestea se confruntă cu situația epidemiei COVID-19 și trebuie să găsească modalități creative pentru a putea continua să predea și să își mențină școlile funcționând după vacanța de vară.
  • Rugați-vă pentru Misiunea Gabonei, deoarece fac o conferință biblică în direct pe Facebook și YouTube până pe 26 iunie. Rugati-va ca Domnul să conducă programul și să atingă inimile celor care îl ascultă.
  • Rugați-vă pentru vindecarea și restaurarea spirituală a familiei surorii D. Soțul ei are mielom multiplu și este slab în credință. Copiii ei au părăsit biserica și au adoptat stiluri de viață nebiblice. Părinții ei sunt de asemeni suferinzi din cauza bolilor.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading