Ziua 79 - Vindecare Spirituală

100 zile de rugaciune 13 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Vindecă-mă Tu, Doamne, şi voi fi vindecat; mântuieşte-mă Tu, şi voi fi mântuit, căci Tu eşti slava mea! – Ieremia 17:14

„Paraliticul a găsit în Hristos vindecare atât pentru suflet, cât și pentru trup. El avea nevoie de sănătate sufletească înainte să se poată bucura de sănătate trupească. Înainte ca tulburarea fizică să poată fi vindecată, Hristos trebuie să despovăreze mintea și să curețe sufletul de păcat. Această lecție nu ar trebui trecută cu vederea. Astăzi există mii de oameni care suferă de boli fizice și care, asemenea paraliticului, tânjesc după cuvintele: „Păcatele îți sunt iertate”. Povara păcatului, cu dorințele lui neliniștite și nemulțumite, este temelia bolilor lor. Ei nu pot găsi ușurare până nu vin la Vindecătorul sufletului. Pacea, pe care numai El poate s-o dea, ar reda vigoare minții și sănătate corpului.” – Divina Vindecare, pag. 77

Întrebări de suflet:

De multe ori îl rugăm pe Dumnezeu să ne vindece de boli fizice, fără să ne dăm seama că prima noastră nevoie disperată este vindecarea spirituala. Așa este, problemele fizice pot părea mai urgente și mai dureroase decât păcatele neiertate din viața noastră, dar fără nicio îndoială, nimic nu este mai important decât ca păcatele să fie șterse din dreptul nostru. „Şi ce foloseşte unui om să câştige toată lumea, dacă îşi pierde sufletul?” (Marcu 8:35)

Ce este mai usor pentru tine, să îl rogi pe Dumnezeu pentru vindecare fizică, sau o completă curățire a păcatelor tale și putere pentru a biruii, în special păcatele tale preferate? Ai fi de acord să rămâi cu boala fizica dar să fii bine din punct de vedere spiritual?

De ce nu îl rogi pe Dumnezeu chiar acum să îți arate nevoia ta pentru vindecare spirituală? 

100 de Zile de Rugăciune – 13 iunie

Mesajul pastorului Onisim Butuc în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru instituțiile de învățământ din Conferința Moldova (grădinițe, școli).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/dwMHjbyXT2o

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Freitag, 12. Juni 2020

Motive de laudă:

  • Dumnezeu a pregătit calea pentru ca unele din spitalele noastre adventiste să primească echipamentul de protecție pentru a trata pacienții cu COVID-19.
  • Întâlnirile evanghelistice online organizate de Radio Adventist Mondial au fost ascultate de mii și mii de persoane. Dumnezeu ajunge la inimile multor oameni prin Internet în acest timp de criză. 

Motive de rugăciune – Sabat, 13 iunie 2020

  • Rugați-vă pentru o vindecare spirituală de păcat, egoism și mândrie. 
  • Rugați-vă pentru o femeie anonimă care a fost sub stăpânire demonică timp de 15 ani.
  • Rugati-va pentru un nou centru de reabilitare de dependențe din Orlando, Florida, SUA, care ajută la combaterea epidemiei de opioide. Rugați-vă de asemenea pentru milioane de persoane care doresc eliberarea de dependențe.
  • Rugați-vă pentru întâlnirile evanghelistice din ultima seară de la Radio Adventist Mondial și pentru cei care își vor preda viața lui Isus și vor accepta adevărurile pe care le-au cunoscut recent. 

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.