Ziua 77 - Împuterniciți pentru a sluji

100 zile de rugaciune 11 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului.” – Fapte 1:8

Nu toți slujitorii lui Dumnezeu au aceleași daruri, însă toți sunt lucrătorii Săi. Fiecare trebuie să învețe de la Marele Învățător și apoi să spună și la alții ce a învățat. Nu toți fac aceeași lucrare, dar controlați de influența sfințitoare a Duhului Sfânt, toți sunt instrumente ale lui Dumnezeu. Dumnezeu folosește o multitudine de daruri în lucrarea Sa de câștigare de suflete din armata lui Satana.” – Ye Shall Receive Power, p. 192

Întrebări de suflet

Este un lucru entuziasmant acela de a participa în lucrarea lui Dumnezeu de a-i aduce pe oameni la Isus. Tu, cu talentele tale, abilitățile și influența ta, poți fi un agent al harului în această lume! Este fantastic! Când viața ta este predată lui Dumnezeu și tu ești umplut cu Duhul Sfânt, El îți va da putere să îți faci partea fiind privilegiat să participi în lucrarea de a câștiga suflete! El îți va sfinți abilitățile și îți va da darurile Sale spirituale pentru a realiza orice lucru îți cere să faci.

Îți vei dedica azi viața lucrării de câștigare de suflete la Hristos? Vei avea încredere că Duhul Sfânt îți va da putere să realizezi chiar și lucrurile aparent imposibile? Îl vei ruga pe Isus să te boteze cu Duhul Său atunci când te implici în lucrarea de a ajunge la lumea din jurul tău?

Motive de laudă

  • Mary F.: Biserica noastră a fost binecuvântată pentru că s-a unit în rugăciune în timpul celor 100 de Zile de Rugăciune. Biserica simte pacea lui Dumnezeu și vede mâinile puternice ale lui Dumnezeu.
  • Ronald L.: În timpul carantinei o mică grupă format în majoritate din foști adventiști și persoane recent interesate au fost implicați în mod activ în studiul Bibliei. Ca pastor al districtului lor, m-am întâlnit cu acea grupă mică și i-am condus într-un serviciu de închinare de reînviorare. La finalul întâlnirii am organizat spălarea picioarelor și serviciul de Sfânta Cină, iar spre uimirea noastră un total de 52 de membri au participat dintre care 60% erau foști membri sau membri noi care l-au acceptat pe Isus și și-au exprimat legământul curajos prin serviciul Sfântei Cine. Îi dau slavă Domnului pentru că Papua Noua Guinee a fost inclusă în programul de 100 de Zile de Rugăciune în ziua 57. Dumnezeu v-a răspuns la rugăciuni în următoarea zi, 23 mai, conducând oile Sale pierdute înapoi în staulul Său. Slavă Domnului!

Motive de rugăciune – Joi, 11 iunie, 2020

  • Roagă-te pentru bisericile din insulele Caraibelor care acum, pe lângă pandemie, trebuie să se pregătească pentru sezonul uraganelor din 2020.
  • Roagă-te pentru lucrarea Bisericii Adventiste din Ellicott, MD, SUA, în timp ce colectează măști, mănuși și ochelari pentru personalul medical.
  • Roagă-te pentru Biserica de tineret Setagaya care lucrează pentru a construi relații cu comunitatea din jurul ei. Roagă-te în timp ce tinerii și liderii lor caută modalități creative de a sluji în orașul lor.
  • Roagă-te pentru un Centru Urban de Influență din San Jose, Costa Rica, ce oferă lecții de muzică și exercițiu fizic, consiliere familială, studii Biblice și altele. Roagă-te ca Dumnezeu să binecuvânteze această lucrare și să trimită oamenii care au cea mai mare nevoie să Îl cunoască.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading