Ziua 76 - Cel mai bun dar

100 zile de rugaciune 10 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru cel din ceruri va da Duhul Sfânt celor ce I-L cer!” – Luca 11:13

Domnul este mult mai binevoitor să dea Duhul Sfânt celor care Îl slujesc decât sunt părinții să dea daruri bune copiilor lor. Pentru botezul zilnic cu Duhul Sfânt, fiecare lucrător ar trebui să înalțe rugăciunile lui către Dumnezeu.” – Faptele Apostolilor, p. 50

Întrebări de suflet

Tatăl este foarte doritor să îți ofere Duhul Sfânt dacă I-L ceri. Dumnezeu nu vine cu forța; de aceea trebuie să ceri. Exprimarea originală în greacă din Luca 11 indică faptul că această cerere este o activitate continuă, de o viață, de căutare a mai mult din El, de deschidere a inimii tale înaintea lui Dumnezeu precum o floare se deschide în fața soarelui.

Avem nevoie zilnic și în mod continuu să fim cufundați și umpluți de Prezența lui Dumnezeu prin Duhul Său. Lucrarea lui Dumnezeu de sfințire și pregătire a caracterului pentru veșnicie este un proces. În fiecare zi El ne dă noi convingeri, provocări și direcții prin Cuvântul Său, iar noi avem nevoie ca zilnic să Îl invităm pe Duhul Său să vină în inimile noastre pentru a primi har și putere de a asculta și a face voia Lui bună, iubindu-i pe ceilalți așa cum ne iubește El.

Poate că ai cerut mai demult Duhul Sfânt, dar înțelegând că ai nevoie de botezul Său zilnic, vei cere mai mult din prezența Sa în viața ta? Îl vei invita pe Duhul Sfânt în fiecare compartiment din inima ta fără să reții nimic?

100 de Zile de Rugăciune – 10 iunie

Mesajul pastorului Ovidiu Burlacu în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru o dorință de dezvoltare individuală armonioasă (fizic, mintal și emoțional).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/2hoWOySEnaA

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Dienstag, 9. Juni 2020

Motive de laudă

  • Luis U.: Eu și soția mea am folosit Skype pentru a studia Biblia cu șase persoane în timpul acestei carantine. Am invitat mulți oameni să asculte programele speciale transmise de canalul nostru adventist din Brazilia și mulți oameni care nu sunt nici măcar creștini sunt acum foarte deschiși față de mesajul Domnului nostru! Unii dintre prietenii mei necreștini au început să creadă în a doua venire a lui Hristos!
  • Winfrida M.: Vreau să împărtășesc cu voi un cuvânt de încurajare că rugăciunile lucrează! Sabatul trecut cinci oameni au fost botezați în Kinshasa în urma programului celor 100 de Zile de Rugăciune care a fost transmis prin radio, WhatsApp și alte canale de socializare!

Motive de rugăciune – Miercuri, 10 iunie, 2020

  • Roagă-te pentru membrii care decad în timpul acestei pandemii. Roagă-te ca Duhul Sfânt să vorbească în mod clar inimilor lor. Roagă-te pentru ca cei care pot să îi contacteze să aibă curaj, înțelepciune și dragoste în timp ce caută să îi ajute să se întoarcă la o umblare credincioasă cu Hristos. 
  • Roagă-te pentru membrii din Conferința Zimbabwe de Vest care se strâng pentru a susține pe cei în nevoie, vulnerabili, bătrâni și cu dizabilități din comunitățile lor.
  • Roagă-te pentru membrii și/sau foștii membri și tineri care sunt înlănțuiți în învățături false și erezii. Roagă-te ca Dumnezeu să le deschidă ochii și ca biserica să îi ajute să găsească adevărul așa cum este în Isus.
  • Roagă-te pentru protecția lui Dumnezeu asupra personalului medical de la Spitalul Memorial CHI din Chattanooga, și din alte spitale din lumea întreagă.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading