Ziua 75 - O reflectare a caracterului lui Isus

100 zile de rugaciune 9 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia, blândeţea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.” – Galateni 5:22-23

Primind Spiritul lui Hristos — spiritul iubirii neegoiste și al lucrării pentru alții — veți crește și veți aduce roade. Roadele Duhului se vor coace atunci în caracterul vostru. Credința aceasta va crește, convingerile se vor întări, iar iubirea voastră va fi făcută desăvârșită. Atunci veți reflecta din ce în ce mai mult chipul Domnului Hristos în tot ceea ce este curat, nobil și plăcut… Aceste roade nu vor pieri niciodată, ci vor produce, după felul lor, un seceriș bogat pentru viața veșnică.” – Parabolele Domnului Hristos, pag. 67-68

Întrebări de suflet

Duhul Sfânt ne conduce la Hristos. Și atunci când rămânem în Hristos printr-o conexiune zilnică cu Duhul Sfânt, El va dezvolta în noi un caracter care în fiecare zi reflectă puțin mai mult caracterul neegoist, jertfitor și iubitor al lui Hristos. Este un proces transformator de o viață întreagă. La fel cum un mango nu apare la o oră după ce sămânța a fost plantată, ci își ia timp pentru a crește într-un copac ce va da roade, tot așa lucrarea sfințirii este un proces care ia timp. Dar stai liniștit, prin predare și credincioșie fiecare aspect al roadei Duhului va deveni vizibil în viața ta!

L-ai lăsat pe Duhul Sfânt să dezvolte în tine roada Sa? Există aspecte ale roadei Duhului asupra cărora nu L-ai lăsat să lucreze? Îți dorești să îl reflecți pe Hristos din ce în ce mai mult până ce tot ceea ce oameni vor vedea în tine să fie caracterul iubitor al lui Isus?

100 de Zile de Rugăciune – 09 iunie

Mesajul pastorului Mugurel Asaftei în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru păstrarea libertății de conștiință (cât va mai dori Dumnezeu).#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/49d67gSiBZY

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Montag, 8. Juni 2020

Motive de laudă

  • Jones S.: Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cele 100 de Zile de Rugăciune. Au adus lumină în viața mea. Am început o brutărie adventistă în această perioadă și împărtășesc Cuvântul lui Dumnezeu prin intermediul brutăriei. Prin lucrarea Duhului Sfânt unul dintre oamenii care a primit mesajul a decis să devină adventist de ziua a șaptea. Îl mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a arătat multele căi prin care putem împărtăși Cuvântul Său și grăbi venirea Sa!
  • Fratele P.: În timpul ordinului de stat acasă, am trecut prin perioade în care mi-am pus întrebări și în fiecare săptămână Dumnezeu mi-a oferit răspunsul la întrebările mele prin diferitele mesaje și experiențe împărtășite de autorii celor 100 de Zile de Rugăciune. Îți mulțumesc, Doamne, pentru marea Ta dragoste și pentru momentele pe care ni le oferi în care să împărtășim cu întreaga lume.

Motive de rugăciune – Marți, 9 iunie, 2020

  • Roagă-te pentru pastorii, prezbiterii și evangheliștii laici din toată lumea care sunt implicați în diferite eforturi de evanghelizare online.
  • Roagă-te pentru biserica Adventistă din Islanda. Sunt foarte puțini membri și Islanda este o țară foarte seculară. Roagă-te pentru o izbucnire, o reînviorare și o recoltă bogată pentru Hristos.
  • Roagă-te pentru Centrul Adventist de reabilitare din dependența de droguri și alcool aflat în capitala Guatemalei. Pe lângă faptul că au găsit eliberare din adicție, mai mult de 1500 de oameni s-au botezat în nouă ani de lucrare. Roagă-L pe Dumnezeu să continue să binecuvânteze, să îngrijească, și să schimbe vieți pentru veșnicie.
  • Roagă-te pentru restaurantul adventist vegan din Byron Bay, Australia. A fost clasat pe primul loc într-o zonă turistică populară din Australia. Roagă-te ca Dumnezeu să binecuvânteze această lucrare și ca El să lucreze prin ea pentru a ajunge la inimile oamenilor.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading