Ziua 73 - Spiritul adevărului

100 zile de rugaciune 7 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

Când va veni Mângâietorul, Duhul adevărului, are să vă călăuzească în tot adevărul, căci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit şi vă va descoperi lucrurile viitoare. El Mă va proslăvi pentru că va lua din ce este al Meu şi vă va descoperi.” Ioan 16:13-14

Duhul Sfânt vorbește minții prin Scripturi și le întipărește adevărul în inimă. În felul acesta, demască rătăcirea și o alungă din suflet. Tocmai prin Duhul adevărului, care lucrează prin Cuvântul lui Dumnezeu, Hristos Își supune poporul Său ales.” Hristos, Lumina lumii, p. 671

Întrebări de suflet

  • Isus este Adevărul. El este personificarea Adevărului. În rolul de Creator El a definit și a stabilit toată realitatea în armonie perfectă cu caracterul Său plin de dragoste neegoistă. Satana a introdus falsitatea și minciuna în lume, încercând să stabilească o nouă realitatea a egoismului, care este doar o iluzie mare care conduce la moarte. Pentru a scăpa de înșelăciunile lui Satana ne-a fost dat Cuvântul lui Dumnezeu. Duhul Sfânt este Cel care poate să ne deschidă ochii față de toate adevărurile Bibliei așa cum sunt în Domnul Isus. El este Acela care ne poate conduce afară din iluzii și la lumina lui Hristos, Cel care este Adevărul, Cuvântul făcut trup. 
  • Îl vei lăsa pe Duhul Sfânt să îl glorifice pe Isus în viața ta conducându-te în adevăr prin Cuvântul Său? Îl vei lăsa nu numai să îți descopere adevărul, ci îl vei lăsa și să îți transforme inima pentru a fi în armonia cu realitatea lui Dumnezeu de iubire neegoistă?
100 de Zile de Rugăciune – 07 iunie

Mesajul pastorului Bogdan Felia în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru sistemul educațional adventist din întreaga lume.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/ao5uuRLmQp4

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Samstag, 6. Juni 2020

Motive de laudă

  • Vasantha P.: Datorită acestei crize am avut mult timp pentru a citi din Scriptură și a lua notițe, pentru a asculta predici și cântece spirituale. Aceasta a dus la unele din cele mai fericite momente pe care le-am trăit vreodată!
  • Carol D.: Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila și bunătatea Sa. Am fost adventistă de ziua a șaptea timp de 33 de ani, iar această pandemie a fost o binecuvântare pentru mine, pentru că nu recunoșteam importanța reformei sănătății. Dumnezeu a lucrat la inima mea. Am ales să devin vegetariană. Slavă Domnului!

Motive de rugăciune – Duminică, 07 iunie 2020

  • Roagă-te pentru bisericile care nu reușesc să intre în lumea digitală cu serviciile lor din cauza lipsei de echipament tehnologic și a serviciilor de internet.
  • Roagă-te pentru credincioșii adventiști din Oman care încearcă să obțină un spațiu în care să se strângă pentru închinare după pandemie.
  • Roagă-te pentru familiile care se luptă cu opresiunea demonică. Roagă-te pentru biruința asupra păcatelor care pot fi porți de intrare pentru Satana prin care să vină și să distrugă.
  • Roagă-te pentru o casă Adventistă pentru femeile fără adăpost din Leipzig, Germania. Timp de 25 de ani această lucrare a slujit și a sprijinit în jur de 2000 de femei. Te rog, cere-i lui Dumnezeu să continue să îngrijească de această lucrare, pentru a aduce speranță și vindecare celor care au cea mai mare nevoie.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading