Ziua 72 - Ajutor, Avocat, Sprijin

100 zile de rugaciune 6 iunie 2020

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

Totuşi vă spun adevărul: Vă este de folos să Mă duc, căci, dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul nu va veni la voi, dar, dacă Mă duc, vi-L voi trimite.” – Ioan 16:7

Duhul Sfânt era cel mai de seamă dar pe care-l putea cere de la Tatăl pentru înălțarea poporului Său. Duhul trebuia să fie dat ca o putere înnoitoare, căci, fără aceasta, jertfa lui Hristos n-ar fi folosit la nimic… Păcatul nu putea să fie oprit și înfrânt decât prin mijlocirea celei de a treia Persoane a Dumnezeirii, … Doar Duhul face să aibă efect cele săvârșite de Mântuitorul lumii. Prin Duhul ajunge inima curată. Prin Duhul ajunge credinciosul părtaș de natură dumnezeiască. Hristos a dat Duhul Său cu putere divină, pentru a birui toate înclinațiile spre rău, moștenite și cultivate, și pentru a întipări caracterul Său în biserică. Isus a spus despre Duhul: „El Mă va proslăvi”.” – Hristos, Lumina lumii, p. 671

Întrebări de suflet

Ai apreciat vreodată darul incredibil al Duhului Sfânt la adevărata lui valoare? El este parte din Trinitatea cerească, Dumnezeirea, și ți-a fost trimis ca un dar de la Domnul Isus. El îți vorbește, te conduce, te convinge, te ajută, te alină, te transformă și te împuternicește pe drumul transformării într-o persoană asemenea Domnului nostru Isus cel iubitor.

Ești confortabil cu a-L invita pe Duhul Sfânt în viața ta? Ai experimentat lucrarea Sa care „face să aibă efect cele săvârșite de Mântuitorul lumii”?

De ce să nu accepți darul Duhului Sfânt de la Isus și să Îl inviți în inima ta, oferindu-i acces la fiecare aspect al vieții tale?

100 de Zile de Rugăciune – 06 iunie

Mesajul pastorului Viorel Dascălu în cadrul campaniei 100 de Zile de Rugăciune.Ne rugăm pentru ca misionarismul să fie reaprins și să ardă în inimile credincioșilor.#100zilederugaciune #100daysofprayer #confmoldovahttps://youtu.be/8VSOjW_Vgck

Gepostet von Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova am Freitag, 5. Juni 2020

Motive de laudă

  • Nicole P.: I-am văzut pe copiii mei cum au crescut în prietenia dintre ei pe măsură ce s-au jucat și au lucrat împreună fără prieteni. Am avut mai mult timp pentru altarele familiale de dimineață și de seară fără ca cineva să lipsească datorită muncii sau școlii. Am realizate multe lucruri în casa noastră, lucrând împreună. Și am avut multe conversații bune în familie despre evenimentele finale.
  • Gabriel A.: Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru o vindecare specială în timpul acestor 100 de Zile de Rugăciune. Liderul nostru muzical de la Școala de Sabat ne-a povestit despre o boală ciudată pe care o avea la picior. În urma rugăciunilor Dumnezeu l-a vindecat și el a putut sluji în Sabatul următor, 23 mai. Slavă Domnului!

Motive de rugăciune – Sabat, 06 iunie 2020

  • Roagă-te pentru membrii din Nigeria care sunt afectați de persecuție și hărțuire din partea diferiților bandiți și chiar a oficialilor locali. 
  • Roagă-te pentru planurile de a construi un centru de stil de viață în Puncak, Java de Vest. Este nevoie de un miracol financiar!
  • Roagă-te pentru Martina R. care se luptă de doi ani cu o boală auto-imună. Boala ei a făcut să îi fie imposibil să se implice în lucrarea Domnului.
  • Roagă-te pentru centrul „Origins” din insulele Galapagos. Ei intră în contact cu turiști din orașe de pe tot globul. Origins este primul muzeu high-tech al bisericii. Roagă-L pe Dumnezeu să Își pună mâna deasupra lui, să aducă vizitatori, și să dea angajaților cuvintele pe care El dorește ca ei să le spună oaspeților.

Traducere: Impact România
(https://www.impactromania.org)

Dacă aveți motive de rugăciune puteți să le scrieți pe grupul nostru de Facebook Buzunarul cu rugăciuni  și ne vom ruga pentru ele.

Loading